Bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme olacak: Bankadan açıklama var!

Bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme olacak: Bankadan açıklama var!

Bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme olacak: Bankadan açıklama var!
Yayın Tarihi: 3.07.2023 17:40:00

İNG Bankası, müşterilerine özel bir kredi imkanı sunuyor. Bu krediye başvurarak 36 aylık vade ile 30.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Faiz oranları ise müşteriye özel olarak belirlenmekte. Kredi geri ödemesi konusunda da banka, müşterilerine destek olmaya devam ediyor.

3 Ay Ertelemeli Krediye Başvurun!

İNG Bankası'nın müşteri dostu yaklaşımı ile sunulan kredi seçeneği, müşterilere ödeme konusunda esneklik sağlıyor. İnternet bankacılığı üzerinden yaptığınız kredi başvurularında 3 ay erteleme hakkına sahip olabilirsiniz. Kredinizi alıp, kullanmaya başladıktan tam 90 gün sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Bu ertelemeli ve düşük faizli krediye Temmuz ayının sonuna kadar başvurabilirsiniz. Acil krediye ihtiyacınız varsa, bu fırsatı değerlendirmenizi öneririz.

Düşük Faizli Kredi İmkanı!

İNG Bankası'nın sunduğu bu ihtiyaç kredisi, düşük faiz oranı ile dikkat çekiyor. Belirlenen düşük faiz oranı %1,64. Başvuru yapmak ve başvuru koşullarını öğrenmek için İNG Bankası'nın internet sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. İNG Bankası müşterisiyseniz, internet bankacılığı üzerinden şifre alarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan başvurularla, şubeye gitmeye gerek kalmadan parayı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Kişiye Özel Faiz Oranı ve Ödeme Planı!

İNG Bankası'nın sunduğu kredi ile başvuru yaptığınız sırada, kişiye özel faiz oranını öğrenebilir ve kredi ödeme süresini ne kadar erteleyeceğinizi belirleyebilirsiniz. Kendi ödeme planınızı oluşturabilir, ister her ay düzenli ödemeler yapabilir, isterseniz de 3 ay erteleme seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu avantajlı başvuruyu yapabilmek için yalnızca 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. İNG Bankası ile finansal hedeflerinize ulaşmanız artık çok daha kolay!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR