Bankamatik kartı olanlara ödeme: Banka hemen 10 bin TL vereceğini açıkladı

Bankamatik kartı olanlara ödeme: Banka hemen 10 bin TL vereceğini açıkladı

Bankamatik kartı olanlara ödeme: Banka hemen 10 bin TL vereceğini açıkladı
Yayın Tarihi: 19.10.2023 10:15:00

Yapı Kredi Bankası, müşterilerini sevindirecek özel bir kampanya ile geliyor. Bu kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden yapılacak bireysel kredi kartı başvurusu onay alan müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans fırsatı sunulacak.

Kampanya, 1 Ekim - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Yapı Kredi Mobil uygulamasını indiren ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan yeni müşterilere özel olarak tasarlandı. Başvurular onaylandığında ve kartlar kullanıma açıldığında, müşteriler bu avantajlı kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans alma fırsatına sahip olacaklar. Başvuruları tamamlamak için müşterilerin Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanmaları gerekiyor. Maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL'dir ve 6 aya kadar vade seçenekleri sunulmaktadır.

Bu cazip fırsattan yararlanmak isteyen Yapı Kredi Bankası müşterileri için son başvuru tarihi 31 Ekim. Başvuruları yapmak için müşteriler, Yapı Kredi Mobil uygulaması, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM'leri kullanabilirler.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sunduğu bu faizsiz nakit avans kampanyası ile finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR