Bankamatik kartı olanların hesaplarına bugün öğleden sonra 15 bin TL ödeme olacak!

Bankamatik kartı olanların hesaplarına bugün öğleden sonra 15 bin TL ödeme olacak!

Bankamatik kartı olanların hesaplarına bugün öğleden sonra 15 bin TL ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 11:14:00

Son dakika haberine göre, Garanti Bankası ve Denizbank, on beş bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya, müşterilere kolaylıkla kredi alabilme imkanı sağlayarak ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. İşte Garanti Bankası ve Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapma ve kampanya detayları...

Garanti Bankası ve Denizbank, müşterilerine uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Kampanya kapsamında, on beş bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade seçeneği bulunmaktadır. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, Garanti Bankası veya Denizbank şubelerini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunan kişiler, kimlik belgeleriyle birlikte yetkili bir personele başvurarak yardım alabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin daha önce kredi veya kredi kartı kullanmış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, çalışan emeklilerin en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmış olmaları gerekmektedir. Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını Garanti BBVA veya Denizbank'a taşıyarak daha yüksek limitlerde kredi onayı alabilirler.

Garanti Bankası ve Denizbank, kredi başvurusu yapan kişilerin kredi notuna göre faiz oranlarını belirlemektedir. Ayrıca, bu bankalar üzerinden konut kredisi, taşıt kredisi ve ipotekli ihtiyaç kredisi gibi farklı kredi seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, SMS veya internet üzerinden başvuruda bulunabilirler. SMS başvurusu için, kredi talep eden kişi "kredim TC kimlik" yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermelidir. SMS ile yapılan başvuruda, kısa süre içinde onay mesajı alınacak ve en yakın Denizbank şubesine giderek kimlik belgesiyle kredi kullanma işlemi gerçekleştirilecektir. Ayrıca, Denizbank'ın internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapılabilmektedir.

Garanti Bankası ve Denizbank, müşterilerine sunduğu uygun faiz oranlarıyla on beş bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, bankaların şubelerini ziyaret ederek veya SMS/internet üzerinden başvuru yaparak kredi taleplerini iletebilirler. Bu kampanya, ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişilere finansal destek sağlamayı amaçlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR