Bankamatik Kartı Sahipleri İçin 30.000 TL'ye Kadar Nakit İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Bankamatik Kartı Sahipleri İçin 30.000 TL'ye Kadar Nakit İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Bankamatik Kartı Sahipleri İçin 30.000 TL'ye Kadar Nakit İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 19:20:00

Bankamatik kartı olan vatandaşlar için müjdeli bir haber! Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler, 30.000 TL'ye kadar ödeme alabilecekleri yeni bir kredi kampanyasından faydalanabilecekler. Bu kampanyada ayrıca nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı da sunuluyor. Başvurularını gerçekleştiren kişiler, uygun kredi puanı durumunda bu kampanyalardan yararlanarak hemen ödemelerini alabilecekler.

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak artık daha kolay! Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7/24 başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bankamatik hesabınız varsa ve ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız, banka şubesine gitmeden mobil uygulama üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Denizbank, Cebimde Kredi kampanyasıyla vatandaşlara 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sunuyor. Başvurularınızı cep telefonunuz üzerinden SMS atarak kolayca yapabilirsiniz. "Kredim" yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderin. Banka, 5 dakika içerisinde başvuru sonucunu bildirecek ve onaylanan krediyi aynı gün içinde hesabınıza yatırarak kullanmanıza olanak tanıyacak.

Nakit ihtiyacınızı karşılamak için en yakın banka şubesine giderek de Denizbank üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 3 ay ertelemeli kredi imkanı sayesinde ödemelerinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kampanyalar, bankamatik kartı sahiplerine anında nakit ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Kolay ve hızlı başvuru işlemleri sayesinde vatandaşlar, finansal ihtiyaçları için bu kampanyalardan faydalanarak acil nakit desteği alabiliyorlar. Unutmayın, 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için bankalara başvurunuzu gerçekleştirebilir ve nakit ihtiyacınızı hemen karşılayabilirsiniz!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR