Bankamatik kartını ödeme yapıldı, 50.000 TL ödeme IBAN numarası sorgulaması yapılıyor

Bankamatik kartını ödeme yapıldı, 50.000 TL ödeme IBAN numarası sorgulaması yapılıyor

Bankamatik kartını ödeme yapıldı, 50.000 TL ödeme IBAN numarası sorgulaması yapılıyor
Yayın Tarihi: 4.11.2023 18:15:00

50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen bu yeni kampanya özellikle ay sonuna kadar nakit ihtiyacı olan herkes için geçerli olacak ve onay almanız durumunda onaylanan krediyi 30 gün içerisinde kullanabileceksiniz. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda Finansbank üzerinden verilecek bu kampanyaya katılabilmeleri mümkün gözüküyor. qnb Finansbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşların öncelikli olarak banka müşterisi olması durumunda internet bankacılığı uygulamaları üzerinden hazır kredi limiti olup olmadığını görmesi gerekir.

50.000 TL'ye kadar kredi puanı yüksek olan vatandaşlara hazır kredi limiti hazırlayan Finansbank, yapılan Kredi ihtiyaç kampanyasında 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak sizlere hızlı bir şekilde kredi ödemesi hazırlarken nakit kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için de hemen aynı gün içinde ödemeler vereceğini açıkladı.

Qnb Finansbank üzerinden bireysel tüketici kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler cep telefonları üzerinden mesaj atarak da 11 haneli kimlik numarası üzerinden ne kadar kredi onayı aldıklarını görebiliyor. TC kimlik numaranızı 50-30 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde Finansbank tarafından sizlere verilecek olan bu ihtiyaç kredisinin ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. 50 30 numarasına gönderilen mesaj sonrasında kredi onayı alan tüm vatandaşları banka hemen aynı gün içinde şubeler üzerinden veya kendi mobil uygulaması üzerinden ödeme gerçekleştirir ve gelir belgesi istemez...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR