Bankamatik kartınız varsa 100 bin TL ödeme! Vakıfbank anında onay verecek!

Bankamatik kartınız varsa 100 bin TL ödeme! Vakıfbank anında onay verecek!

Bankamatik kartınız varsa 100 bin TL ödeme! Vakıfbank anında onay verecek!
Yayın Tarihi: 23.09.2023 17:14:00

VakıfBank, bankamatik kartı kullanıcılarına ve özellikle kendi müşterilerine yönelik yıl sonuna kadar geçerli olan bir kredi kampanyası duyurdu. Bu kampanya kapsamında, vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma fırsatı bulacaklar. İhtiyaç kredisi talep eden müşterilere 3 aylık ödeme erteleme seçeneği sunularak 36 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. VakıfBank, 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlara aynı gün içinde hizmet sunarak nakit kredilerini kullanmalarını sağlıyor.

Kamu Bankası olarak hizmet veren VakıfBank üzerinden kredi işlemleri gerçekleştirmek isteyenler, başvurularını tamamlayarak onay alabilir ve onaylanan kredileri hesaplarına aynı gün içinde alabilirler. VakıfBank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, en yakın şubeye giderek kimlikleri ile başvuruda bulunabilirler. Banka şubesinde yapılan başvurularda nakit kredi ödemelerinden yararlanabilir ve onaylanan kredileri hızla hesaplarına aktarabilirler.

VakıfBank, resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapacak kişilere hızlı bir şekilde işlem yapma ve kredi ödemelerini hesaplarına yatırma imkanı sunmaktadır. Bu kampanya ile VakıfBank, müşterilerine ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir şekilde çözüm sunmaya devam ediyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR