Bankamatik kartınız varsa 7000 TL ödeme alacaksınız! Son dakika açıklandı...

Bankamatik kartınız varsa 7000 TL ödeme alacaksınız! Son dakika açıklandı...

Bankamatik kartınız varsa 7000 TL ödeme alacaksınız! Son dakika açıklandı...
Yayın Tarihi: 30.07.2023 14:03:00

7.000 TL'ye kadar ödeme imkanı sunan bankaların listesi yayınlandı. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyenler, bankamatik kartları üzerinden başvurularını kolayca gerçekleştirerek hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilecekler. Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, bu özel kampanyaları resmi internet siteleri üzerinden duyurduktan sonra vatandaşların başvurularını kabul etmeye başladı.

Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde başvurularının sonucunu bildiriyor ve onaylanan kredileri aynı gün içinde hesaplara yatırıyor.

Akbank müşterileri, bankamatik kartları ile 7.000 TL kredi ödemesi almak istediklerinde, banka şubelerine gitmeden Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Başvuruları uygun şartları karşılayan vatandaşlar, 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası müşterileri de bankamatik hesapları üzerinden 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabiliyorlar. İnternet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla başvuru yapacak olan vatandaşlar, 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullanma şansına sahipler. Ayrıca, mobil uygulamaları kullanarak da şubelere gitmeden kolayca başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR