Bankasız ödeme! Bankaya gitmeden, Şartlara uygun olanlar, 15000 TL alacak, 2 banka açıkladı

Bankasız ödeme! Bankaya gitmeden, Şartlara uygun olanlar, 15000 TL alacak, 2 banka açıkladı

Bankasız ödeme! Bankaya gitmeden, Şartlara uygun olanlar, 15000 TL alacak, 2 banka açıkladı
Yayın Tarihi: 14.10.2023 18:00:00

2 banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte artık banka şubelerine gitmeden de 15.000 TL nakit ödeme alabileceğiniz bir kampanya duyuruldu. Yapı Kredi Bankası ve Denizbank tarafından yapılan kampanya sonrasında nakit ihtiyacı olan herkes başvuru gerçekleştirerek şubelere gitmeden de 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Yapı Kredi Bankası ve Denizbank yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerini 36 ay vadeli uzun vadeler ile ödeme tablosu oluşturarak sizlere vermektedir.

YAPI KREDİ BANKASI 

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte 15.000 TL kredi kullanacak olan kişiler için şartlar açıkladı. Yapı Kredi Bankası 18 yaş üzerinde olan vatandaşların daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış olmasını ve kredi puanı 1400 ve üzerinde olması durumunda gelir belgesiz 15.000 TL krediyi şubesiz olarak verecek. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması kullanan vatandaşlar oturdukları yerden başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde bu banka üzerinden bireysel tüketici kredisi kullanabilir.

DENİZBANK 

Denizbank tarafından yapılan duyuru ile birlikte Kredi işlemlerini DenizBank'ın mobil uygulaması üzerinden yapabileceğiniz gibi aynı zamanda internet sitesine girerek de başvuru gerçekleştirebilir ve onay almanız durumunda hesabınızın da olması durumunda krediyi deniz mobil uygulaması üzerinden kendi IBAN numaranıza yatırabilirsiniz. DenizBank kredi başvurusu yapacak olan kişilerin 1.300 ve üzerinde kredi puanı olması durumunda değerlendirmeyi alacak ve 5 dakika içerisinde Kredi sonucu verecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR