Bankaya Borcu olanlara müjde! Kamu bankalarından yüksek faize yapılandırma sürprizi geldi!

Korona virüs sürecinde pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olmasıyla beraber büyük avantajlar sağlanmaktadır. En çok merak edilen konular arasında kredi yapılandırmaların olup olmayacağı bulunmaktadır.

Bankaya Borcu olanlara müjde! Kamu bankalarından yüksek faize yapılandırma sürprizi geldi!
Yayın Tarihi: 10.09.2020 21:13:00

Korona virüs sürecinde pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olmasıyla beraber büyük avantajlar sağlanmaktadır. En çok merak edilen konular arasında kredi yapılandırmaların olup olmayacağı bulunmaktadır. Düşük faiz oranına sahip kredi fırsatları sunulmasının hemen ardından kamu bankaları 12 ay ödemesiz ve yüzde 0,64 faiz oranları ile birlikte kredi paketleri araştırarak gündemimizde ki yerini almaktadır. Konut, taşıt ve tatil destek kredileri ile birlikte birbirinden farklı olanaklar sunulması ile ön plana çıkmaktadır. Düşük faiz oranını duyan bireyler daha önceden çekmiş oldukları kredi fırsatlarını yapılandırma olanağına sahip olup olmayacağını araştırması ile ön plana çıkmaktadır.

KAMU BANKALARI AÇIKLADI! NORMALLEŞME KREDİ FIRSATLARI!

Pek çok vatandaşımız için sunulan fırsatlar ile birlikte en çok merak edilen konular arasında kredi yapılandırma fırsatları sunulmaktadır. Henüz resmi bir açıklama yapılmaması ile birlikte kamu bankaları için 12 ay ödemesiz yüzde 0,64 faiz oranları ile kredi paketleri açıklanarak gündemimizde büyük fırsatları beraberin de getirmektedir. Ekonominin canlanması ve ihtiyaçların karşılanabilmesi amacıyla sunulan destek kredi fırsatları pek çok vatandaşımızı yakından ilgilendiren konular arasında bulunuyor. En düşük faiz oranları ile sunulan bu kredi fırsatlarında yapılandırma olanağı sunulacak mı? İşte ayrıntılar…

Korona virüs tüm dünyayı etkisi altına aldıktan hemen sonra normalleşme süreci içerisinde birbirinden çeşitli kredi paketlerini gündemimize getirerek ön plana çıkmaktadır. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kredi fırsatları ile birlikte kredi paketleri açıklandı. İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar ve detayları sizlere aktarıyoruz.

HALKBANK KONUT VE TAŞIT KREDİ YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ!


Yapılan açıklamalar ile birlikte Kamu bankaları arasında yer alan Halk bankası bu zorlu süreç içerisinde 12 ay erteleme ve yüzde 0,64 faiz oranları ile birlikte konut kredi fırsatları sunmaya başlamış bulunmaktadır. Konut kredileri için Ankara, İzmir ve İstanbul illeri için en üst limit 750 bin TL olarak belirlenmesinin hemen ardından Diğer iller için belirlenen en üst limit ise 500 bin TL olarak gündemimizde bulunuyor.

Halkbank taşıt kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen bireyler için de ayrıca düşük faiz oranları ile kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan açıklamalar nihayetinde yerli üretim yapan anlaşmalı firmalar ile birlikte binek ya da ticari araç almak isteyenlere özel taşıt kredi fırsatı sunuluyor. Sıfır ya da ikinci el fark etmeksizin sunulan bu kredi fırsatı sıfır araçlar için yüzde 0,49 faiz oranı ile sunulmasıyla birlikte 120 bin TL’ye kadar çekebilirsiniz. Aynı zamanda 7 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için ise 60 aya varan kredi fırsatları ile birlikte yüzde 0,82 faiz oranı ile 150 bin TL’ye kadar çekme fırsatını elde edebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI KONUT VE TAŞIT KREDİLERİ İÇİN YAPILANDIRMA MÜJDESİ GELDİ!

Bankalar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında normalleşme süreci içerisinde bulunulmasıyla birlikte tarihin en düşük kredi fırsatı sunulacağı bildirildi. Ankara, İzmir ve İstanbul için 750 bin TL ve diğer iller için ise 500 bin TL’ye kadar konut kredi fırsatının sunulacağı bildirildi. Ancak bu kapsam doğrultusunda yapılandırma işlemlerinin devam etmeyeceği açıklanmasıyla birlikte Ziraat bankası için kısa süre içerisinde bu fırsatın sunulabileceği açıklandı. Ancak şuan için böyle bir şeyin söz konusu olmadığı bilinmektedir. İkinci el konutlar için verilen faiz oranı yüzde 0,74 sıfır konular için ise 0,64 faiz oranları ile gündemimizde ki yerini alıyor.

Taşıt kredileri ise diğer kamu bankaları gibi yüzde 0,49 ila yüzde 0,69 faiz oranları ile gündemimizde ki yerini alması ile birlikte 150 bin TL’ye varan kredi fırsatları ile 36 ay vade imkanları ile gündemimizde ki yerini almaktadır.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR