Bankaya Gitmeye Gerek Yok: Kuveyt Türk Bankası'ndan Kampanya ile 31 Mayıs'a Kadar Yapana 600 TL İade!

Bankaya Gitmeye Gerek Yok: Kuveyt Türk Bankası'ndan Kampanya ile 31 Mayıs'a Kadar Yapana 600 TL İade!

Bankaya Gitmeye Gerek Yok: Kuveyt Türk Bankası'ndan Kampanya ile 31 Mayıs'a Kadar Yapana 600 TL İade!
Yayın Tarihi: 24.05.2023 14:03:00

Kuveyt Türk Bankası, müşterilerini yakından ilgilendiren bir kampanya duyurusu yaptı. Banka müşterisi olanlar, şubeye gitmeye gerek kalmadan kampanyaya katılabilecek ve 600 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabilecekler.

Kuveyt Türk Bankası resmi sitesi üzerinden yapılan kampanya açıklamasına göre, 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren görüntülü görüşmeyle müşteri olanlar, 31 Mayıs tarihine kadar yapacakları 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamasına 200 TL, her otomatik fatura talimatına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL ve 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Kart harcamasına ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanacaklar.

KUVEYT TÜRK BANKASI KAMPANYA DETAYLARI:

  • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler, kampanyaya katılan müşterinin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.
  • Kampanyadan, görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türk Bankası müşterisi olan bireysel müşteriler faydalanabilir.
  • Kampanya katılımı 30.000 kişiyle sınırlıdır.
  • Kuveyt Türk Bankası, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sayesinde Kuveyt Türk Bankası müşterileri, şubeye gitmeden kolayca kampanyaya katılarak harcama iadelerinden faydalanabilecekler. Görüntülü görüşmeyle müşteri olanlar, belirtilen harcama tutarlarını gerçekleştirdiklerinde iadeleri alacaklar. Kampanya koşullarının takip edilmesi ve belirtilen süre içinde harcamaların yapılması önemlidir.

Kuveyt Türk Bankası tarafından duyurulan kampanya sayesinde müşteriler, şubeye gitmeye gerek kalmadan harcama iadesi kazanma fırsatı yakalıyorlar. Kampanya detaylarına uygun olarak harcamalarını gerçekleştiren müşteriler, belirtilen tutarlarda iadeleri hesaplarına yüklenmiş olarak alabilecekler. Kampanya süresi ve katılım koşulları hakkında güncel bilgilerin bankanın resmi sitesinden takip edilmesi önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR