Banu Alkan kimdir? Kaç yaşında nereli

Yeşilçam filmlerinin yıldızı Afrodit lakaplı Banu Alkan son dönemde Reynmen ile düet yapmaktan vazgeçtiğini söylemesiyle gündeme bomba gibi düştü. Tarzı tavrı ve güzelliğiyle her daim gündemde olan Banu Alkan bugün de Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Peki Banu Alkan kimdir? Kaç yaşında?

Banu Alkan kimdir? Kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 19.09.2019 11:37:00

Banu Alkan kimdir? Kaç yaşında nereli? arama motorunda aratılmaya başlandı. Bir dönem "Neremi" şarkısıyla fırtınalar estiren Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan, bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Bir süredir gündemde olmayan Alkan, geçtiğimiz günlerde Reynmen ile düet yapmaktan vazgeçtiğini söyleyerek olay yaratmıştı. Bugün de bu konuya açıklık getirmek için ekranlara çıkan Banu Alkan kimdir? Evli mi? Kimle yaşıyordu? Evi nerede? çok merak ediliyor. İşte Banu Alkan biyografisi...

Parmak ucunda yürümesiyle olay olan ve her daim gündemde kalmayı başaran Banu Alkan, söylemleriyle de konuşulmayı başarıyor. 



BANU ALKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

1 Temmuz 1958 Dubrovnik, Hırvatistan doğumlu olan Banu Alkan'ın gerçek adı Liz Remka Rebronja'dır. 1966 yılında ailesiyle birlikte Balıkesir Edremit'e göç eden Rebronja ailesi, Türk vatandaşı olup Alkan soyadını aldı. 


Sonrasında İstanbul'a taşınan Banu Alkan, Kartal'da büyüdü ve lise ikide okuldan ayrıldı. 16 yaşında LCC Kursu'na giderek mankenliğe başlayan Alkan, Aydan Adan-Füsun Özben Mankenlik Ajansı kadrosunda yer alarak bazı reklam filmlerinde rol aldı. 

Banu Alkan, 1974 – 1989 yılları arasında çektiği filmlerle ve albümleriyle olay oldu. Afrodit lakabını bu dönemde elde eden Alkan parmak uçlarında yürümesi ve çarpıcı güzelliğiyle hafızalarda yer etti. 



17 yaşındayken evli ve zengin bir iş adamı olan Gürbüz Hanif’le ilişki yaşamaya başlayan güzel oyuncu 20 yılını Hanif ile geçirdi. Bu ilişki Gürbüz Hanif’e kanser teşhisi konmasından kısa bir süre sonra ölmesiyle sona erdi.

1998 yılında çıkarttığı Neremi albümüyle olay yaratan Alkan, 2001 yılında “Tuzu Kurular” ve 2005 yılında da “Kızma Birader” isimli televizyon dizilerinde oynadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR