Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? 6 Şubat Kral Kupası finali

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? Barcelona Real Madrid Kral Kupası finali hangi kanalda ekranlara geliyor? Sezonun en önemli maçlarından biri olan Barcelona Real Madrid maçı kanalı merak ediliyor.

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? 6 Şubat Kral Kupası finali
Yayın Tarihi: 6.02.2019 17:55:00

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? İspanya La Liga'da şampiyonluk yarışını sürdüren iki ekip Kral kupasında karşı karşıya geliyor. Barcelona Real Madrid maçı 23:00'de ekranlara gelecek. Türkiye'de Barcelona Real Madrid Kral kupası finali yayıncısı kanal var mı yok mu merak ediliyor.

Barcelona Real Madrid hangi kanalda?


Barcelona Real Madrid maçı kanalı belli oldu. Barcelona Real Madrid Türkiye'de yayınlanmıyor ancak bilyoner'de ücretsiz olarak ekranlara gelecek. Bilyoner.com üzerinden Barcelona Real Madrid maçını canlı olarak izlenebilecek. Barcelona Real Madrid 23:00 itibariyle Bilyoner.com üyeleri ücretsiz bir şekilde karşılaşmayı canlı takip edebilecek. 

Messi, Suarez ve Coutinho'lu Barcelona Nou Camp'ta Bale, Benzama'lı Real Madrid'i konuk ediyor. El Clasico Cristiano Ronaldo olduğunda Messi ve Ronaldo maçı olarak geçiyordu ancak artık Messi rakipsiz kaldı. Bale'nin sorumuluk alarak herşeyini vermesi beklenen maç Barcelona Real Madrid 6 Şubat 2019 tarihinde oynanacak ve Bilyoner'de canlı yayınlanacak.

Barcelona Real Madrid karşılaşması canlı yayını an ve an golleri sitemizde yer alacak. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri de sizlerle olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR