Başakşehir Galatasaray canlı izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor canlı maç izle

Süper Lig'de Başakşehir Galatasaray maçını izle. Ligin 2. haftası zorlu Başakşehir Galatasaray başlıyor. Başakşehir Galatasaray Bein sports 1 izle. Başakşehir Galatasaray jestyayın izle. Donmadan Başakşehir Galatasaray netspor izle! Başakşehir Galatasaray canlı maç izle. Başakşehir Galatasaray

Başakşehir Galatasaray canlı izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor canlı maç izle
Yayın Tarihi: 20.09.2020 18:28:00

Süper Lig'de Başakşehir Galatasaray maçını izle. Ligin 2. haftası zorlu Başakşehir Galatasaray başlıyor. Başakşehir Galatasaray Bein sports 1 izle. Başakşehir Galatasaray jestyayın izle. Donmadan Başakşehir Galatasaray netspor izle! Başakşehir Galatasaray canlı maç izle. Başakşehir Galatasaray jestyayın maç izle!

Başakşehir Galatasaray maçını izle Bein Sports 1 maç izle

Başakşehir Galatasaray canlı izle! Süper Lig'de ikinci haftanın en zorlu maçında Başakşehir Galatasaray karşı karşıya geliyor. Başakşehir Galatasaray maç izle! Başakşehir Galatasaray canlı izle. Başakşehir Galatasaray Bein Sports 1 izle. Başakşehir Galatasaray jestyayın izle. Jest Yayın Başakşehir Galatasaray maç izle! Başakşehir Galatasaray netspor maç izle.

Şifresiz Başakşehir Galatasaray canlı izle Bein Sports Jest Yayın Basaksehir Galatasaray jestyayın Justin TV Netspor canlı maç izle

Süper Lig'de sahne sırası Başakşehir Galatasaray maçında! İlk haftada Hatayspor'a 2-0 mağlup olan son şampiyon, evinde Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Başakşehir Galatasaray maçı için geri sayıma geçildi ve ilk 11'ler de açıklandı. Bol gollü ve heyecan dolu geçmesi beklenen Başakşehir Galatasaray maçının CANLI YAYIN detayları ise futbolseverler tarafından araştırılıyor. Başakşehir Galatasaray CANLI YAYIN ve tüm maç detaylarının bilgisi haberimizde sizlerle...

Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Başakşehir - Galatasaray maçıyla devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksilmediği Süper Lig'de haftanın maçı olarak dikkat çeken Başakşehir Galatasaray maçının saati geldi çattı. Son Şampiyon olarak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Başakşehir, sezona Hatayspor mağlubiyetiyle başlasa da 2. haftada Galatasaray'ı devirerek kötü gidişata dur demek istiyor. Fatih Terim ve öğrencileri ise Neftçi'yi elemelerinin ardından Başakşehir'i de yenerek zorlu fikstürden kayıpsız çıkmanın peşinde. Başakşehir Galatasaray CANLI MAÇ bilgileri...

Başakşehir - Galatasaray Maçı İlk 11'ler Belli Oldu!

Başakşehir'in 11'i: Mert; Caiçara, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali; Mahmut, İrfan Can, Aleksic, Berkay; Visca; Demba Ba.


Galatasaray'ın 11'i: Fatih; Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi; Taylan; Feghouli, Belhanda, Arda Turan, Emre Kılınç; Falcao.

Başakşehir - Galatasaray Maçı CANLI

Medipol Başakşehir ile Galatasaray, ligin 2. haftasında bu akşam saat 19:00'da başlayacak mücadelede karşı karşıya geliyorlar. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı zorlu müsabakaya Koronavirüs önlemleri çerçevesinde seyirci alınmayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Zorlu 90 dakikada iki ekipten de bol gollü ve heyecan dolu bir mücadele bekleniyor.

Belhanda İlk 11'de

Teknik direktör Fatih Terim Başakşehir deplasmanında Faslı 10 numara Younes Belhanda'ya ilk 11'de şans verdi. Belhanda'nın yanında Taylan ve kanatarda Feghouli Arda görev alacak. Emre Kılınç'ın da orta alanda yer alması bekleniyor.

Diagne Yedekte

Galatasaray'da iyi performans gösteren Falcao ve Diagne ikilisinden formayı kapan Falcao oldu. Lig maçlarında ilk 11 olarak Falcao'ya şans veren Terim, Diagne'Yi de önemli bir koz olarak elinin altında bulunduruyor.

Demba Ba Galatasaray'a karşı

Ev sahibi Başakşehir'de de Teknik direktör Okan Buruk forvette Demba Ba'ya şans verdi. Crivelli ise yedeklerde bulunuyor. Demba Ba'ya hücum hattında Berkay, Visca, Aleksic ve İrfan Can Kahveci yardım edecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR