Başakşehir Olympiakos maçı hangi kanalda? Ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz İstanbul Başakşehir, Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler, Başakşehir Olympiakos maçının detaylarını araştırmaya başladı. Başakşehir Olympiakos maçı hangi kanalda? Ne zaman oynanacak? Sizler için araştırdık...

Başakşehir Olympiakos maçı hangi kanalda? Ne zaman?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 22:16:00

Medipol Başakşehir'in, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakibi Olympiakos oldu. Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Başakşehir, geri sayıma geçti! Futbol severler, Başakşehir Olympiakos maçı hangi kanalda? Başakşehir - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. 

Başakşehir Olympiakos maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Başakşehir - Olympiakos, 3. ön eleme turu ilk maçı 7 Ağustos Çarşamba günü saat 20.45'te oynanacak. İstanbul'da, Fatih Terim Stadyumu'ndaki ilk maçın hakemi, İsrail Futbol Federasyonu'ndan Orel Grinfeld oldu. 


Başakşehir - Olympiakos Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başakşehir - Olympiakos, şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, TRT SPOR ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Başakşehir Olympiakos maçının rövanşı, 13 Ağustos Salı saat 21.30'da Olympiakos'un evinde oynanacak. Zorlu eşleşmede, temsilcimiz Başakşehir'e başarılar dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR