Bayern Münih Fenerbahçe maçı ne zaman? Audi Cup Hangi kanalda?

Audi Cup'ta Bayern Münih Fenerbahçe maçı sahne alıyor. Bayern Münih Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih - Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Soruları yanıt arıyor. Sizler için hazırladık...

Bayern Münih Fenerbahçe maçı ne zaman? Audi Cup Hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 29.07.2019 11:49:00

Bayern Münih ile Fenerbahçe, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor! Audi Cup turnuvasına davet edilen Fenerbahçe, hazırlık turnuvasının ilk maçında Alman devi Bayern Münih ile oynayacak. Tottenham, Real Madrid ve Bayern Münih'in yer aldığı Audi Cup turnuvasına, Türkiye'den temsilcimiz Fenerbahçe'de katılıyor. Bayern Münih - Fenerbahçe maçı saati ve kanalı merak ediliyor.

Bayern Münih Fenerbahçe Audi Cup Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Bayern Münih - Fenerbahçe maçı 30 Temmuz Salı günü saat 21.30'da oynanacak. Fenerbahçe, bugün özel bir uçakla Münih'e uçuyor. Kafilede Fenerbahçeli futbolcular, teknik heyet ve Başkan Ali Koç ile yöneticiler yer alıyor. 


Audi Cup turnuvasında dünya devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, dişli bir rakip olduğunu göstererek Bayern'i devirmek istiyor. Audi Cup'a damga vurmak isteyen Kanarya ilk maçta Bayern Münih ile ardından da Tottenham veya Real Madrid takımlarından biriyle karşılaşacak.

Bayern Münih Fenerbahçe Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak? Şifresiz mi?

Bayern Münih - Fenerbahçe maçının kanalı da belli oldu. Futbol severlerin, merakla beklediği Bayern Münih Fenerbahçe Audi Cup maçı D-smart Ekranlarından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR