Bayram İkramiyeleri 2000 TL Oluyor! Teklif Verildi TBMM yarın onaylayacak

Bayram ikramiyeleri 2000 TL oluyor. Oldukça zor geçen dönem sonrası bir kereliğine de olabilir, sürekli de olabilir Bayram ikramiyeleri 2000 TL olacak. Tüm emeklilerin hiç bir şart aranmadan 1000 TL'den 2000 TL'ye çıkması son seçim kozu olarakta düşünülüyor.

Bayram İkramiyeleri 2000 TL Oluyor! Teklif Verildi TBMM yarın onaylayacak
Yayın Tarihi: 1.06.2020 19:43:00

Bayram ikramiyeleri 2000 TL oluyor. Oldukça zor geçen dönem sonrası bir kereliğine de olabilir, sürekli de olabilir Bayram ikramiyeleri 2000 TL olacak. Tüm emeklilerin hiç bir şart aranmadan 1000 TL'den 2000 TL'ye çıkması son seçim kozu olarakta düşünülüyor.

Bayram ikramiyelerin de zam isteyen vatandaşlara müjde! Bayram ikramiyeleri 2000 TL’ye çıkıyor. Hem kurban Bayramı hem de Ramazan bayramında ikişer defa emekli vatandaşlara yatırılan bayram ikramiyeleri artık 2000 TL olacak. Böylelikle 2 bayram da toplam 4 bin TL gelir elde etme fırsatı bulunabilecek. İkramiyelerin 2 bin TL olacağına dair söz verildi!
Bayram İkramiyeleri 2 bin TL’ye artış göstermesiyle pek çok vatandaşın sevinmesine sebep olundu. Ramazan bayramı ve kurban bayramı olmak üzere yılda iki kere alınan Bayram ikramiyeler 2000 TL olarak belirlendi. Günümüzde pek çok vatandaşımızı emeklilere bayram ikramiyelerinde artış beklemesiyle beraber sonunda istedikleri oldu. İkramiyelerin 2000 TL olacağına dair söz verildi.

CHP Ahmet Akın bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklama yaptı. Önümüzdeki yıl bayram ikramiyesinin olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. CHP Ahmet Akın bu konu ile alakalı bir açıklama yaparak ikramiyelerin hem ramazan bayramında hem de Kurban bayramında 2 bin TL olmasını ve toplamda 4 bin TL olmasını talep etti.
İkramiyeler ile ilgili ilk adımı atan CHP, bayramlarda verilen ikramiyelerde artış olması gerektiği açıklamasında bulundu. Bu konu hakkında detaylı açıklama yapan CHP, hem ramazan bayramında 1000 TL hem de Kurban Bayramında verilen 1000 TL bayram ikramiyelerin zamlanması gerektiğinin açıklamasında bulundu. Bu doğrultuda emekliler için bayram ikramiyeleri maaşlarına göre değişkenlik gösterecektir. Ayrıca artan enflasyon oranlarına göre emeklilik maaşında düşüş ve geçinememe derdi de bu sefer bayram ikramiyelerine çevirdi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ İÇİN SÖZ VERİLDİ!


Geçen haftalarda tutum paketi ile birlikte açıklamalarda bayram ikramiyelerin bir daha verilmeyeceğinin açıklaması yapıldıktan sonra vatandaşlardan tepki yağdı. Bayramlarını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşlar ikramiyelerin kesinlikle verilmesi gerektiği bildirdi. CHP Milletvekili Ahmet Akın verilen bayram ikramiyelerinde artış gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Yapılan planlamalar doğrultusunda 2 bayramda toplam 4 bin TL olmasının yanı sıra kurban bayramın da 2 bin TL, Ramazan Bayramında 2 bin TL verileceğini bildirildi. Bu paralardan yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle emekli olması gerekmektedir. Böylelikle herhangi bir başvuru yapmadan bayram ikramiyelerini kazanma olanağına sahip olabilmektedir. Böylelikle devlet desteği sayesinde hesaplarına bayramdan bayrama 1000 TL bayram harçlığı yatmasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Ramazan Bayramında 1000 TL alan vatandaşlar Kurban bayramında gelmesine yakında 1000 TL hak etmektedirler. Bu doğrultuda bu zorlu süreç içerisinde bayramların iyi geçirilmesine yönelik CHP’den yeni bir talep oluşturuldu. Bayram fırsatlarından yararlanarak ikramiyelerin her iki bayram içinde ayrı ayrı 2 bin TL verilmesini gerektiğini ve toplamda 4 bin TL verilmesini gerektiğini bildirdi.

Bu doğrultu da; “Emekli ikramiyesi dışında bankalardan emekli promosyonu da alabilirsiniz. Maaş aldığınız bankaya giderek sözleşme yaparsanız 750 TL’ye kadar yeni zamlanan emekli promosyonlarını 3 yıl için 1 kere alabilirsiniz.”

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR