Bayram kredisi almak isteyen acele etsin! Banka bugün TC kimlik ile başvuru yapanlara 79 bin TL ödeyecek!

Bayram kredisi almak isteyen acele etsin! Banka bugün TC kimlik ile başvuru yapanlara 79 bin TL ödeyecek!

Bayram kredisi almak isteyen acele etsin! Banka bugün TC kimlik ile başvuru yapanlara 79 bin TL ödeyecek!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 19:03:00

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar, en avantajlı şekilde hangi bankadan bayram kredisini çekebileceklerini araştırmaya devam ediyor. Birçok banka, müşterilerinin bayramda rahat etmesini sağlamak amacıyla kredi imkanı sunmaktadır. Bayram kredisi kampanyalarında faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri dikkate alınmaktadır. Hangi banka düşük faizli bayram kredisi veriyor? Hangi banka 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor? İşte ayrıntılar...

Bankalar, kredi verirken bazı şartları göz önünde bulundurur. Özellikle kredi sicili bu noktada önemli bir faktördür. Ancak Akbank, müşterilerinin hemen hemen hepsinin risk skoru olmadığı sürece bayram kredisi alma imkanı sağlamaktadır. Ayrıca Kurban Bayramı kredilerini düşük faiz oranlarıyla sunarken, ödemelere 3 ay sonra başlama imkanı da tanımaktadır.

Akbank, müşterilerine özel

Akbank, müşterilerine özel olarak sunduğu bayram kredisinde faiz oranlarını diğer birçok bankadan daha uygun tutmaktadır. Aylık faiz oranı olarak yüzde 2,68 uygulayan Akbank, neredeyse tüm müşterilerinin 70 bin TL'ye kadar bayram kredisinden faydalanmasını sağlamaktadır. Faiz oranı, belirlenen vade süresine göre değişebilmektedir. Vade süresi ne kadar uzarsa, faiz oranı da o kadar yüksek olmaktadır.

Akbank, 70 bin TL'ye kadar sağladığı bayram kredisinde 50 bin TL'ye kadar başvurulması halinde 36 ay vade seçeneği sunmaktadır. 50 bin TL ile 70 bin TL arasında kredi kullanmak isteyen müşterilere ise en fazla 24 ay vade imkanı tanınmaktadır. Bayram kredisi çekmek isteyen müşteriler, ödemelerine 3 ay sonra başlayabilmektedir.

Akbank bayram kredisi

Akbank bayram kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, mobil bankacılık ya da internet şubesi üzerinden giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler. Şubeye gitmek isteyen vatandaşlar ise nüfus cüzdanı, maaş bordrosu veya SGK hizmet dökümünü göstermelidirler. Böylelikle Akbank'tan ihtiyaç duyulan bayram kredisi, mevcut müşteriler için belgeler sunulmadan 5 dakika içinde hesaba tanımlanabilmektedir. Bu fırsatlarla dolu bayram kredisi seçenekleri, vatandaşlara bayram sürecinde maddi anlamda rahat bir nefes alabilme imkanı sağlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR