Bayram Kredisi Müjdesi Geldi! 4 Farklı Banka Ramazan Bayramı İçin Düşük Faizli Kredi Veriyor!

Ramazan Bayramı herkes için oldukça pahalı bir bayram olabilmektedir. Zira yapılacak olan harcamalar çok yüksek olabiliyor. Buna istinaden tüm harcamalarınızı hafifletmeniz açısından çok önemli olacak olan yeni dört kredi modeli var. Bu dört farklı kredi modeli de dört farklı bankadan sunuluyor anca

Bayram Kredisi Müjdesi Geldi! 4 Farklı Banka Ramazan Bayramı İçin Düşük Faizli Kredi Veriyor!
Yayın Tarihi: 1.05.2020 16:37:00

Ramazan Bayramı herkes için oldukça pahalı bir bayram olabilmektedir. Zira yapılacak olan harcamalar çok yüksek olabiliyor. Buna istinaden tüm harcamalarınızı hafifletmeniz açısından çok önemli olacak olan yeni dört kredi modeli var. Bu dört farklı kredi modeli de dört farklı bankadan sunuluyor ancak her biri birbirinden anlamlı ve gerçekten ihtiyaç karşılayan türden.

Acil nakit ihtiyaçları her birimizin olabiliyor ancak 5.000 TL, 10.000 TL gibi rakamları anlık bulamayabiliyoruz. Bu nedenle en doğru seçenek yine bankalar oluyor. Bankaların sizlere vereceği kredi tutarları için en güzel kredi tutarı ING Bank’tan geliyor. Yüzde 0,89 faiz oranı ile beraber 3 ay ertelemeli kredi desteği sağlanıyor. Bu nedenle şu an temel ihtiyaç destek kredisi haricindeki en iyi kredi modeli ING Bank’tadır. Eğer ilk aşamalı krediye başvurmayı planlıyorsanız mutlaka ama mutlaka ING Bank’ı seçmelisiniz. Diğer kredi modelleri ise sırasıyla CepteTEB, TEB, Türkiye İş Bankası’ndan geliyor. Düşük faiz oranları ve gayet makul ödeme koşulları ile karşımıza çıkan bu bankalar tamamı ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için varlar. Ramazan Bayramı’nda nakit ihtiyaçları herkes de olan bir durum. Bu durumda kredi ve acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için tüketicilerin neler yapabileceği belli olamayabiliyor. Bu nedenle bankaların güzel bir kampanyası var. Eş zamanlı başlatılmış olan bu yeni kredi modelleri ile beraber artık çok daha ekonomik ferahlığa kavuşabilirsiniz.

CepteTEB Hoş Geldin İhtiyaç Kredisi


TEB hem bayram öncesi tüm nakit ihtiyaçlarının karşılanabilmesini istiyor hem de düşük faiz oranı kullanmak istiyor. Bu nedenle 50 bin TL’ye kadar kullanacağınız tüm kredilerde yüzde 0,94 faiz oranını kullanıyor. Gerçekten düşük faizli bir kredi olması sebebiyle tüketicilerin en sık tercih ettiği bankalardan bir tanesi olan TEB, bu durumun farkında olduğu için daha da uygun faizli krediler vererek vatandaşların tüm nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kredi notunuzun en az 1850 ve üzeri olması gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Bu bankalar 1750 ve aşağısı için pek kredi vermiyorlar. Bu nedenle kredi puanınız düşük ise bu bankalara kredi başvurusunda bulunmanıza gerek yok.
  • Bin TL ile 50 bin TL arasındaki nakit ihtiyaçlar finanse edilmektedir.
  • Minimum 3 ay maksimum 60 ay vade süresi bulunmaktadır.
  • Uygulanan faiz oranı yüzde 0,94’tür.
  • Kredi notu 1850 ve üzeri vatandaşlar hoş geldin faizinden yararlanabilmektedir.
  • Kefil ya da teminat istenmemektedir.
Krediye CepteTEB resmi internet sitesinden, internet şube ya da mobil şube üzerinden başvuru yapılabilmektedir.
  • Hoş geldin faiz oranı yüzde 0,94’tür.
  • Hoş geldin faizi 24 ay vade için uygulanmaktadır.
  • Findeks notu 1850 ve üzeri olan kişiler bu krediden faydalanabilir.
  • 3 ay ile 60 ay arasında vade seçeneği vardır.     
Krediye sadece CepteTEB internet, mobil ve teb.com.tr üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

ING Bank En Düşük Faizli Bayram Kredisi

ING Bank şu an Türkiye’nin en düşük faizli özel kredi imkanını veriyor. Yüzde 0,89 faiz oranı ile beraber en az 3 ay en fazla 60 aya kadar vade ile geçerli olan en düşük yüzde 0,89 en yüksek yüzde 2,59 faiz ile sunuluyor. Ayrıca ilk üç ay ertelemeli olması onu en özel kredi olarak görmemize neden oluyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR