Bayram sonrası 16 milyon emekliye ek ödeme olacak...

Bayram sonrası 16 milyon emekliye ek ödeme olacak...

Bayram sonrası 16 milyon emekliye ek ödeme olacak...
Yayın Tarihi: 27.06.2023 13:01:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, emekli vatandaşlarımıza yönelik devlet destekli bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Kamu bankaları ve PTT aracılığıyla sunulan bu fırsat, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaları adına önemli bir adımı temsil ediyor. Kampanya dahilinde, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ve PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, 50.000 TL'ye kadar, 36 aylık vade seçeneğiyle ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Kampanya kapsamında emekli vatandaşların kredi başvurularını Temmuz ayı sonuna kadar gerçekleştirmeleri gerekiyor. Özellikle düşük faiz oranlarının uygulandığı bu devlet destekli kredi kampanyasından yararlanmak için emeklilerin belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaları önem arz ediyor.

Kredi kampanyasından faydalanma hakkı kazanan emekliler, bu fırsatla kredi kartı borçları, ihtiyaç kredileri ve varsa kredili mevduat hesap borçlarını da kapatabilme imkanına sahip olacaklar.

Emeklilere yönelik bu kredi kampanyasına başvurmak oldukça kolay. Emekli maaşı hesabınız üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu yapabilir ve sonucunu anında öğrenebilirsiniz. Size en yakın banka şubelerine giderek, kimlik belgenizle birlikte başvuru yapabilir veya internet bankacılığı şifrenizle bankaların mobil uygulamalarını kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

PTT üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar da 'PTT' yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 30 50 numarasına SMS göndererek kredi kampanyasına başvuru yapabilirler.

Bu özel kredi kampanyası, kamu bankalarının ve PTT'nin, emekli vatandaşlarımızın finansal ihtiyaçlarını düşük faiz oranları ile karşılamak için sunduğu bir imkan olup, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusu ile hayata geçirilmiştir. Bu kampanya, borcu olan emeklilerin finansal yüklerini hafifletmek amacıyla düzenlenmiştir. Emeklilere yönelik bu kredi fırsatından yararlanmak için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR