Bayram sonrası emekliye 9000 TL ödeme verilecek! Resmi olarak açıklandı

Bayram sonrası emekliye 9000 TL ödeme verilecek! Resmi olarak açıklandı

Bayram sonrası emekliye 9000 TL ödeme verilecek! Resmi olarak açıklandı
Yayın Tarihi: 1.07.2023 21:09:00

Bayram sonrasında devletin verdiği ikramiye ve erken maaş ödemeleriyle sevinen emekliler, ING Türkiye'nin sunmuş olduğu fırsatlarla daha da mutlu olacak. ING Türkiye, emeklilere yönelik ek bir ikramiye ödemesi yaparak emekli vatandaşları sevindiriyor. SSK, BAĞ-KUR veya 4C statüsündeki tüm emeklilere 9.000 TL'lik bir ek ikramiye ödemesi gerçekleştiriliyor. Bu ödeme, emekli vatandaşların kendi IBAN numaraları üzerinden alabileceği bir ödemedir.

ING Türkiye, emekli promosyon başvurularını kolaylaştırmak amacıyla banka şubesine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırdı. Artık sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru yaparak emekli vatandaşlar ek ikramiyeden faydalanabilecekler. Bu sayede bayram öncesi emekliler maddi anlamda daha rahat bir nefes alacak ve cebinde ek bir gelirle bayramı karşılayabilecekler.

ING Türkiye'nin yeni promosyon ödemesi için belirlenen başvuru şartları bulunmaktadır. SSK, BAĞ-KUR veya memur emeklisi olan 4C emeklileri için tek gereklilik, maaşlarını 3 yıl boyunca ING Bank'tan almaktır. Yani, maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyan ve 3 yıl süresince ING Bank müşterisi olan emekliler ek ikramiye ödemesinden faydalanabilecekler.

ING Bank, emekli maaş aralıklarına göre promosyon fırsatlarını sunmaktadır. En az ödeme tutarı 5.000 TL iken, en fazla ödeme tutarı 10.000 TL'ye kadar çıkabilmektedir. Ek ikramiyeden faydalanmak isteyen emeklilerin bayram öncesinde başvurularını hızlı bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Başvurularını bayram öncesi tamamlayan emekliler, 3 gün beklemeden direkt olarak banka hesaplarına ek ikramiye ödemesini alabileceklerdir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR