Bayramdan önce herkese maddi yardım yapılacak! Hemen başvuru yapın!

Türkiye Cumhuriyeti devleti Korona virüs salgını sonrasında zor durumda kalmış olan tüm vatandaşlarını mağdur etmemek için Ramazan Bayramı öncesinde tüm vatandaşlarına ödemeler yapacak.

Bayramdan önce herkese maddi yardım yapılacak! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 22.05.2020 15:22:00

Türkiye Cumhuriyeti devleti Korona virüs salgını sonrasında zor durumda kalmış olan tüm vatandaşlarını mağdur etmemek için Ramazan Bayramı öncesinde tüm vatandaşlarına ödemeler yapacak.

Ramazan Bayramı harcamalarının yapılamayacağı yani Bayram günlerinde evde kalınacağı bir gerçek ancak yine de insanların paraya ihtiyacı var. Sonradan yatması gereken maaş ödemeleri daha erken yatırılacak, yardım ödemelerinin biraz daha hızlanması sağlanacak. Bu sayede tüm vatandaşlarımıza ödemeler yapılacak. İşte tüm detaylar…

Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın zor durumda kalmaması için normalde daha geç ödenmesi gereken tüm ödemeler erkenden yatırılacak. Kimler maaşlarını Ramazan Bayramı’ndan önce alacak? Kimlere bayram kredisi verilecek? Kimler yardım paraları alacak? Ramazan Bayramı’ndan önce kimler para alabilecek? İşte o detaylar.

BAYRAM’DAN ÖNCE KİMLER PARA ALACAK?

Ramazan Bayramı öncesinde devletin yapacağı ödemeler kesinleşti. Tüm ödemeler yarın hesaplarda olacak, bu sayede Ramazan Bayramı öncesinde tüm vatandaşlara ödemeler gönderilmiş olacak. Korona virüsten dolayı işsiz kalmış olan vatandaşlarımızın acil nakit ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla devletimiz düzenli olarak ödeme yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bilgilere göre tüm ödemeler bayramdan önce yapılacak. Aynı zamanda yardım parası ödemeleri ile alakalı açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarının daha hızlı ödenebilmesi için çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. KYK kredi ve burs ödemelerinin başlatıldığını, işsizlik ödenekleri ve kısa çalışma ödeneklerinin hızlandığı ifade edildi.


KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ YAPILACAK!

Şu anda öğrenim göremeyen tüm Üniversite öğrencilerinin ödemeleri olan KYK burs ve kredi ödemelerinin de Ramazan Bayramı öncesinde yapılacağı belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğrencilerin paralarını almaları için son günün 22 Mayıs tarihi olduğunu ifade etmişti. Öğrencilerin Ramazan Bayramı öncesinde ödemelerinin öne çekilebilmesi amacıyla tüm teşkilatlar ve ödeme organizasyonları devreye sokulduğunu anlatmıştı. Bu sayede tüm öğrencilerin alacakları olan KYK burs ve kredi ödemeleri için hesaplara yatırılacağı son tarihin 22 Mayıs 2020 tarihi olduğu ifade edildi.

EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ YAPILACAK!

Bayramdan önce yapılacak ödemelerin başında emekli maaşı geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile duyurulan ve daha sonrasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından detayları açıklanan ödemeler bayram öncesinde tamamlanacak. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı ödemelerinde son gün 22 Mayıs. 

DESTEK KREDİSİ ÖDEMELERİ YAPILACAK!

Destek kredisi ödemesine başvuru yapıp hak kazanmış ancak hala destek kredisi ödemesi alamamış vatandaşların olduğu bilinen bir gerçek. Bu vatandaşlarımızın ise en son tarih olarak 22 Mayıs 2020 tarihinde tüm ödemelerini alabilecekleri ifade edildi.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR