Bazlama surat davası reddedildi

Bazlama surat davası reddedildi. Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel geçen sene sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılıç'a dava açmıştı ama beklediği olmadı.

Bazlama surat davası reddedildi
Yayın Tarihi: 27.09.2020 13:41:00

Bazlama surat davası reddedildi. Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel geçen sene sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a dava açmıştı ama beklediği olmadı.

Geçen sene Alp Kılınç kendi instagram hesabından oyuncu Hande Erçel'in fotoğrafını paylaşıp altına 'bazlama surat' yazarak Hande Erçel'i çileden çıkarmıştı. Güzel oyuncu bu paylaşımın üzerine sosyal medya fenomenine tazminat davası açtı.


Ünlü sosyal medya fenomenin avukatı bu şikayet karşısında, müvekklinin Anadolu'nun bağrından kopmuş biri olduğunu ve bazlama ekmeğini çok sevdiği için böyle bir benzetme yaptığını açıkladı. Mahkeme, Hande Erçel'in Alp Kılınç'a açtığı tazmimnat davasını reddetti.




Hande Erçel kimdir ?
26 yaşındaki güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Annesi Aylin Erçel'i 10 Ocak 2019 yılında kaybetmiştir. Güneşin Kızları dizisindeki Selin karakteriyle ünlenen oyuncu şimdilerde Kerem Bursin ile başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR