Behzat Ç. 21.06 ne anlama geliyor? Yeni sezon fragmanı neden 21.06'de yayınlandı

Yeni bölümleriyle Blu TV'den yayınlanacak olan Behzat Ç.'nin fragmanı saat 21.06'da yayınlanmıştı. İzleyiciler bunun bir mesaj olup olmadığını araştırarak ne anlama geldiğini öğrenmek istiyor.

Behzat Ç. 21.06 ne anlama geliyor? Yeni sezon fragmanı neden 21.06'de yayınlandı
Behzat Ç. yeni sezon bölümleriyele Blu TV'de yayınlanacak.
Yayın Tarihi: 28.04.2019 09:15:00

Genç yaşlı, kadın erkek, solcusu sağcısı demeden milyonların izlediği Behzat Ç. yıllar süren bekleyişin ardından yeni sezon bölümleriyle yayınlanmaya başlıyor. Blu TV'den internet dizisi olarak devam edecek dizinin ilk fragmanı geçen hafta pazar günü 21.06'da yayınlanmıştı. Saatin herhangi bir anlamı olup olmadığı da araştırılmaya başlandı. Peki Behzat Ç.'nin yeni sezon fragmanı neden 21.06'da yayınlandı? İşte senaryolar...

Senelerce Ç.'nin anlamının araştırıldığı dizide birçok iddia ortaya atılmış, Erdal Beşikçioğlu bile 'Biz de bilmiyoruz. Hatta bazen dalga geçtikleri de oluyor' açıklamasını yapmıştı. Şimdi ise yıllar sonra ekranlara dönme hazırlığında olan ekibin fragman yayınlanma saati tartışma konusu oldu. Birçok iddia sosyal medyada 21.06'nın anlamını araştırıyor.

behzat ç.

Kesik parmak cinayeti ve kırmızı Vosvos
Star ekranlarında yayınlandığı dönemde muhalif bölümlerle karşımıza çıkan Behzat Ç.'nin bu sebeple bitirildiği iddia edilmişti. Son bölümde de kesik parmak cinayetinin yüzleşmesi yapılmış, ardından da Behzat Ç. kırmızı bir Vosvos ile ayrılmıştı. O günden bu yana izleyicilerin kalbinde yara olan dizi çeşitli iddialarla başlayacağı dile getirilse de ekranlara taşınmamıştı.


Neşet Ertaş vurgusu
Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli sanatçılardan biri olan merhum Neşet Ertaş da dizinin en büyük parçalarından birisi olacak. Son bölümlerde Ertaş'ın parçaları diziye büyük bir renk katmış, şarkıları milyonlarca kez dinlenmişti. Yeni bölümlerde de sık sık Neşet Ertaş'ın eserlerine tanıklık edeceğiz.

21.06'nın anlamı var mı?
Blu TV 21 Nisan Pazar günü 21.06'da Behzat Ç.'nin yeni sezon fragmanını yayınladı. Bunun üzerine de pek çok yorum yapıldı. İşte onlardan birkaçı...

"21 Diyarbakır'ın plakası. Şule Behzat'ın Diyarbakır'daki ilişkisinden dünyaya gelmişti. Onunla ilgili bir durum söz konusu olabilir. 06 da Ankara'nın plakası."

"Dizinin başlama tarihini verebilir. Haziran ayının 21'inde izleyebiliriz."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR