Behzat ç. 4. Sezon 1. Bölüm izle blutv yayında

Blutv yeni dizisi Behzat Ç. 4. sezon 1. bölümü yayınlandı! Behzat Ç. 4. sezon 1. bölümü izle. Televizyonlarda 6 yıl önce yayınlanan Behzat Ç. dizisi, yeni sezonda Blu TV platformunda olacak.

Behzat ç. 4. Sezon 1. Bölüm izle blutv yayında
Yayın Tarihi: 25.07.2019 14:39:00

BluTV'nin yeni dizisi Behzat Ç. 4. sezon 1. bölümü yayında! Ekranların fenomen dizisi haline gelen ve 6 yıl önce biten Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, yeni sezonda BluTv ile yayınlanmaya başladı! BluTV dijital platformunda yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezon ilk bölümü yayınlandı! 

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda Hayalet, KHK ile görevden alınmıştır. Melih Gökçek gitmiş, Cinayet büro dağılmıştır. Hiçbir şey eskisi gibi değildir, Gençler (Gençlerbirliği) bile düşüp çıkmıştır. Behzat amirin abisi ve müdür, Behzat'ı geri getirmeyi başarıyor! Behzat Amir yeniden görev başında! 

BEHZAT Ç. CİNAYET BÜRO MACERASI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR


15 Temmuz'un ardından her şey değişmiştir. Ankara'da cinayetler işlenmeye, cinayet büro da bu cinayetleri çözmeye devam etmektedir. Behzat Amir, Hayalet ve Akbaba ile yenilenmiş Cinayet büro ekibini de alarak cinayetlerin üstüne korkusuzca gidecektir.

Behzat Ç. 4. sezon 1. Bölüm BluTv yayınlandı! 

Behzat Ç. dizisinin 4. sezon 1. bölümü 25 Temmuz Perşembe günü saat 14.00 itibariyle Blu Tv, dijital yayın platformu üzerinden yayınlandı. Gayet ekonomik şekilde abonelik alarak Behzat Ç. dizisinin izleyebileceğiniz BluTv platformunda yayınlanan 4. sezon 1. bölüm yine heyecan dolu sahneleriyle dizi alemini salladı! 

Behzat Amir 3 yıl önce ne yaşadı? Ercüment Çözer, Behzat Amir'e yeni bir oyun mu oynuyor? Tüm bu sorular Behzat Ç dizisinin yeni sezonunda yanıt bulacak, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR