Behzat Ç Blutv yeni oyuncu Kadrosu Netleşiyor!

Behzat Ç. Blutv ekranlarında bölümü için oyuncu kadrosu netleşiyor. Behzat Ç. ne zaman başlayacak merak edilirken hangi oyuncuların Behzat Ç'de yer alacağı merakla bekleniyor.

Behzat Ç Blutv yeni oyuncu Kadrosu Netleşiyor!
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:49:00

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Behzat ç. yeniden yayınlanacak! Behzat Ç. dizisi yeni bölümleriyle yeni sezonda dijital yayın platformu BluTV'de izleyicisiyle buluşacak. BluTV Behzat Ç dizisi yeni oyuncu kadrosu merak ediliyordu. Behzat Ç. dizisinde kimler oynayacak, yeni Behzat Ç. bölümlerinde kimleri izleyeceğiz? Sorularının cevabı araştırılıyor. Bu yazımızda Behzat Ç. dizisinin yeni oyuncu kadrosunu sizler için hazırladık...

Bir dönem televizyona damga vuran Behzat Ç dizisi bu kez dijital platform BluTV ile geri dönüyor! Kısa bir süre önce teaser'ı dönmeye başlayan ve yeni bölümleriyle BluTv'de yayınlanacağı resmen açıklanan Behzat Ç dizisi yine soluksuz bölümleriyle heyecan yaratacak! Behzat Amir ve ekibinin yaşadıklarını anlatan Behzat Ç dizisi yeni sezonda hangi oyuncularla geliyor? Behzat Ç. tutkunları Behzat Ç. dizisinin yeni oyuncu kadrosunu merak ediyor.

BEHZAT Ç. DİZİSİ YENİ OYUNCUSU ERTUĞRUL ŞAKAR KİMDİR?

Behzat Ç. dizisi yeni sezonda BluTv ile ekranlarda olacak. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer alacağı diziye sürpriz bir isim de katıldı! Medyatava'nın haberine göre Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde "Yasin Komutan" karakteriyle, daha öncesinde de başka bir dizide Kordon Celil karakteriyle izlediğimiz Ertuğrul Şakar Behzat Ç. dizisine dahil oldu. Behzat Ç dizisinde ayrıca Nejat İşler, İnanç konukçu ve Ege Aydan da geçmişteki gibi rol almayı sürdürecekler. Ertuğrul Şakar ise "Serhat Müdür" karakteriyle Behzat Ç. dizisinde, Behzat Amir'in arkadaşı olarak oyunculuk yapacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR