Behzat Ç. Netflix haberimiz ses getirdi! Seda Bakan'da Behzat Ç'de

Behzat Ç. Netflix haberimiz ses getirdi. İlk olarak Türkiye'ye boxer'in duyurduğu Behzat ç. Yeniden çekilecek haberi sonrası oyuncu kadrosu ve yeni katılacaklar şekillenmeye başlıyor. Behzat Ç. Seda Bakan'la anlaşıldı.

Behzat Ç. Netflix haberimiz ses getirdi! Seda Bakan'da Behzat Ç'de
Yayın Tarihi: 18.02.2019 18:07:00

Bir döneme damga vuran efsane dizi Behzat Ç. geri dönüyor haberimiz sosyal medyayı salladı. Netflix duyurusununu çok yakında geleceği Behzat Ç. için Erdal Beşikçioğlu ve Fatih Artman'ın kadroya katıldığını sizlere duyurmuştu. Behzat Ç. dizisine bir isim daha katıldı. Seda Bakan resmen behzat Ç. geri döndü.

Efsane dizi Behzat Ç. yeniden çekiliyor

2 sezon senaryosu hazır olarak bekleyen Behzat Ç. Netflix'le geri dönüyor. Behzat Ç. dizisine bir isim daha katıldı. Dizide Behzat amiri Erdal Beşikçioğlu, başkomser Harun karakterini Fatih Artman'ın canlandıracağı kesinleşmişti. Bugün bir isim daha kadroya katıldı. Seda Bakan Behzat Ç. geri döndü.


Eda da dönüyor

Behzat Ç. dizisinde Eda karakterini canlandıran Seda Bakan diziyle anlaştı. Şimdi gözler Akbaba ve Hayalet karakterlerinin diziye dahil olup omayacağını bekleniyor. Şu anda Vurgun dizisinde oynayan Hayal karakterini canlandıran İnanç Konukçu ve Akbaba'sı Berkan Şal farklı projelerle ekrana geliyor ancak Behzat Ç. için geri dönecekleri konuşuyor.

Behzat Ç. Netflix için 2019 yılında ekranlara gelecek. Dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Behzat Ç. yeniden çekilecek senaryo Emrah serbest'in senaryosu mu yoksa değişecek mi henüz bilinmiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR