Bekçilik soruları ve cevapları yayınlandı işte doğru cevaplar

2019 yılı Bekçilik yazı sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? 2019 1. ve 2. dönem bekçilik yazılı sınavı tamamlandı. Bekçi adayları, bekçilik sınavında ter döktü. Şimdi de Bekçilik yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı araştırılıyor.

Bekçilik soruları ve cevapları yayınlandı işte doğru cevaplar
Yayın Tarihi: 13.07.2019 12:28:00

2019 yılı birinci ve ikinci dönem Bekçilik yazılı sınavları 13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştiriliyor. Sınava giren Bekçi adayları, Bekçilik yazılı sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırıyor. Bekçilik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Soruları yanıt arıyor. 

Çarşı ve Mahalle Bekçisi olmak için yazılı sınava girmek isteyen adaylar, Bekçilik sınavında ter döktü. Bekçilik sınavında adaylara 100 soru soruldu. Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Matematik ve Genel Kültür konularından seçilen ve hazırlanan 100 soruda, en az 50 puan alan adaylar başarılı sayılacak. 

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 


Bekçilik sınav soruları ve cevap anahtarı henüz yayınlanmadı. Bekçilik yazılı sınavı kılavuzuna göre, Bekçilik yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı, 16 Temmuz 2019 tarihinde https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak.

Ancak yine de Bekçilik sınav soruları resmi olarak açıklanmasa da birçok mecrada tartışılmaya ve paylaşılmaya başlandı. Bekçilik yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı resmi olarak açıklanmasa da forumlarda, sınava giren adaylar tarafından yayınlanmaya başladı. 

Bekçilik Yazılı sınav sonuçları ise 7 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. Adaylar Bekçilik sınav sonuçlarına 7 Ağustos 2019 tarihinde ulaşabilecekler. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR