Beklenen oldu: Ziraat Bankası - Vakıfbank emekli için yeni proje hazırladı, Nakit sıkıntısı çözülüyor

Beklenen oldu: Ziraat Bankası - Vakıfbank emekli için yeni proje hazırladı, Nakit sıkıntısı çözülüyor

Beklenen oldu: Ziraat Bankası - Vakıfbank emekli için yeni proje hazırladı, Nakit sıkıntısı çözülüyor
Yayın Tarihi: 3.10.2023 10:14:00

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından emekliler için yapılan yeni proje detayları belli oldu. Ziraat Bankası VakıfBank tarafından hazırlanan Yeni emekli projesinde nakit sıkıntısı çözülecek ve beklenen haber ile birlikte emekli maaşı alan kişilere maaşlarının 20 katına kadar kredi kullandığımı gerçekleştirilecektir. Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekliler için hazırlanmış olduğu bu Kredi kampanyasında ekim ayı içerisinde başvurularını gerçekleştiren ve maaş taşıma işlemleri sonrasında Kredi kullanacak olan kişiler için hazırlamış olduğu bu işlemler en yakın banka şubeleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.

BEKLENEN HABER GELDİ

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından başlatılan yeni bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların almış oldukları bu kredilerde belirtilen politikalar dahilinde işlemler 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılarak kullandırılırken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara da hemen aynı gün içinde ödemeler verilmektedir. emekli maaşınızı bu bankalara taşıyarak bireysel tüketici kredisi kampanyasından yararlanabilecek ve bankanın yapmış olduğu bu kredi kampanyası ile birlikte hızlı bir şekilde işlem yaparak kredi kullanabileceksiniz.

MAAŞLARINIZIN 20 KATI NAKİT: EMEKLİLER İÇİN

Ziraat Bankası VakıfBank üzerinden maaşınızın 20 katına kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek bu banka üzerinden hemen aynı gün içinde işlem yapabilecek ve kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırarak hemen kullanılabilecek siniz. 100.000 TL'ye kadar kullanılan kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulurken bu limit üzerindeki tüm kredilerde 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak ve aynı zamanda 100.000 TL kredi limitlerinde diğer bankalardaki olan borçlarınızı kapatmanız için de sizlere destek verilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR