Beklenen özellik WhatsApp'a geldi

WhatsApp'a beklenen o özellik geldi.

Beklenen özellik WhatsApp'a geldi
Yayın Tarihi: 8.09.2023 13:25:00

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, güncellemelere devam ediyor. WhatsApp'a önemli bir özellik daha geldi. 

WhatsApp'ta artık yanlış mesaj attım korkusu sona eriyor. WhatsApp artık yanlış atılan mesajları düzenleme şansı veriyor. WhatsApp'ta gönderilen mesajı düzenlemek için uygulamaya yeni bir seçenek getirildi. Bundan böyle artık mesajlarda yapılan yazım yanlışı ya da yanlış anlaşılacağını düşündüğünüz metni düzenleyebileceksiniz.


WhatsApp kullanıcılar artık mesajların düzenleyebilecek. WhatsApp’a gelen mesaj düzenleme özelliği ile yine rakip Telegram akla geldi. Telegram ve iMessage'da bulunan mesaj düzenleme özelliği artık WhatsApp'a da geldi.

WHATSAPP’TA MESAJ DÜZENLEME NASIL YAPILIR?

WhatsApp'ta gönderilen bir mesajı düzenlemek çok kolay. WhatsApp sohbette düzenlenmek istediğiniz mesaja basılı tutup seçenekler arasından düzenle'yi seçin. Mesajınızı daha sonra istediğiniz şekilde düzenleyin. Ancak ufak bir hatırlatmak. WhatsApp'ta mesajı değiştirilebilmesi süre kısıtlaması bulunuyor. Yani mesaj gönderildikten sonra 15 dakika içinde düzenleme özelliğini kullanabilirsiniz. WhatsApp, düzenlenen mesajlarda düzenlendi bildirimini de göstereceğini hatırlatalım. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR