Belhanda'dan Tudor ile İlgili Şok Sözler: "Maça İyi Hazırlanamadık"

Fransız televizyonuna önemli açıklamalarda bulunan Belhanda Adebayor için övgü dolu sözler dile getirdi. Tudor ile ilgili de söylemiş olduğu sözler sosyal medyada gündem oldu!

Belhanda'dan Tudor ile İlgili Şok Sözler: "Maça İyi Hazırlanamadık"
Yayın Tarihi: 19.11.2017 23:30:00

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Belhanda, Başakşehir maçında aldıkları 5-1 yenilgi sonucunda BeİN Sport kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

Belhanda: "Adebayor Bizi Öldürdü"

"Başakşehir karşılaşmasında evet 5-1 kaybettik. Adebayor bizi öldürdü. Fakat biz de maça iyi hazırlanamadık. Her zaman oynadığımız futbolu oynayamadık. Farklı bir oyun anlayışı ile sahadaydık. Sonuç ta zaten ortada..."

Maç sonunda birbirimizle olan konuşmamızda, bu bir kazaydı. Bunu hemen unutalım dedik. Adebayor bize ne gerekiyorsa fazlasıyla yaptı. Biz ise her şeyi ters yaptık. Oyununun tamamına hakim olamadık. Başakşehir yıldız futbolculardan kurulmuş çok iyi bir takım. Şampiyonluk yolunda onlara dikkat etmemiz gerekiyor.

Belhanda Neden Galatasaray'ı Seçtiğini Şöyle İfade Etti

Belhanda yapmış olduğu açıklamada, Galatasaray'ın kendisine gelen ilk proje olduğunu belirtti.


Güzel hazırlanmış bu proje teklifinin gelmesiyle Galatasaray'ı mercek altına alan Belhanda Gomis ve Feghouli'nin de geleceğini duyunca büyük bir kadronun kuruluyor olduğunu fark ettiğini ve bu kadronun içinde yer almanın kendisi için iyi olacağını belirtti.

Sow ve Dia'a ya Sordum

Belhanda Galatasaray ile ilgili birçok detaylı bilgiyi Sow ve Dia ile yapmış olduğu görüşmeler ve telefon konuşmalarıyla elde ettiğini belirtti. 

Türkiyedeki Ateşli Trübünleri Hiç Görmedim

Uzun yıllar Avrupa top oynadığını ve birçok önemli karşılaşmalar yaptığını belirten Belhanda Türkiye'deki kadar ateşli trübünleri görmediğini ifade etti. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR