Ben Arfa Fenerbahçe'ye Geliyor! Ben Arfa Fenerbahçe transferinde Sona Geldi!

Fenerbahçe 10 numara transferini Ben Arfa ile yapıyor! PSG ile sözleşmesi sona eren Ben Arfa Fenerbahçe'ye transfer olmaya çok yakın! Comolli'nin ilgilendiği Ben Arfa transferinde son dakika gelişmesi... Ben Arfa Fenerbahçe ile imzalayacak mı?

Ben Arfa Fenerbahçe'ye Geliyor! Ben Arfa Fenerbahçe transferinde Sona Geldi!
Yayın Tarihi: 25.07.2019 17:03:00

Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan Hatem Ben Arfa'da son dakika... Teknik direktör Ersun Yanal'ın da olumlu rapor verdiği yıldız 10 numara Hatem Ben Arfa, artık Fenerbahçe'ye çok yakın! Galatasaray'ın Falcao transferi gündemdeyken transfer yarışında psikolojik üstünlüğü vermek istemeyen Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek istiyor! Transferde büyük yol katedildi.

PSG ile sözleşmesi sona eren ve PSG'den yeni sözleşme tkelifi almayan Hatem Ben Arfa, Türkiye'de Fenerbahçe forması giymeye çok yakın! Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından söz ettiren Kanarya, Michael Zajc'ı gönderip Ben Arfa'yı transfer edecek. Hatem Ben Arfa transferinde son saatlerde büyük yol kat edildi! 


COMOLLİ İKNA ETTİ HATEM BEN ARFA'NIN MALİYETİ BELLİ OLDU

Damien Comolli, 32 yaşındaki yıldız 10 numara Hatem Ben Arfa için sınırları zorluyor! Ben Arfa'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 4,5 milyon euro garanti ücret önerildi. Ben Arfa'nın yeniden Avrupa'da adından söz ettirmek için Çin ve Suudi ekiplerinden gelen teklifleri reddetmesi, Fenerbahçe'yi transferde 1 adım öne geçirdi.

Ben Arfa'nın kısa süre içinde Fenerbahçe ile anlaşması ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR