Benekli Ayhan öldü mü? Kimler neden saldırdı?

Dün gece pusu kurulup saldırıya uğrayan ve bilinci kaybedilene kadar bir kaç kişi tarafından dövülen Benekli Ayhan'a 24 saattir ulaşılamadığı öğrenildi. Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan yaşıyor mu?

Benekli Ayhan öldü mü? Kimler neden saldırdı?
Yayın Tarihi: 17.10.2023 09:30:00

Dün gece saldırıya uğrayan ve bilinci kaybedilene kadar dövülen Benekli Ayhan'a (Ayhan Koç) 24 saattir ulaşılamadığı öğrenildi. Benekli Ayhan öldü mü? Benekli Ayhan'a kim neden saldırdı?

Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan olarak bilinen Ayhan Koç'a dün akşam bir grup Isparta'da saldırdı. Bayılana kadar döven grup olayları videoya da çekti. 


Bebekli Ayhan lakabıyla ünlenerek fenomen olan Ayhan Koç, Isparta'da bayılana kadar dövüldü. Kavganın uyuşturucu nedeniyle çıktığı iddia edildi. Ankaragücü tribünlerinin Benekli Ayhan olarak tanınan ismi fenomen Ayhan Koç, Isparta'da bayılana kadar dövüldü.

Döven grup Ayhan Koç'un kadınlara uyuşturucu madde içirmeye çalıştığını ileri sürüldü. Ayhan Koç, Isparta'da sokak ortasında öldüresiye kadar dövüldü. Görüntülerde Benekli Ayhan'a saldıran kişiden biri "Kadınlara uyuşturucu içirmek ne demek" ifadelerini kullandı.

Kavganın görüntüleri Isparta Anlık hesabından yayınlanırken dakikalarca dövülen Ayhan Koç'un saldırı sonrası baygınlık geçirdiği bir daha da haber alınamadığı öğrenildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR