Benim adım Feridun oyuncuları konusu nerede çekildi hangi ilçe

Bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak Benim Adım Feridun filminin oyuncuları kim? Benim Adım Feridun filminin konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. Benim Adım Feridun filminin detaylarını sizler için araştırdık...

Benim adım Feridun oyuncuları konusu nerede çekildi hangi ilçe
Yayın Tarihi: 23.08.2019 18:44:00

Bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak Benim Adım Feridun filmi, film severlerin dikkatini çekmeyi başardı. Film severler, Benim Adım Feridun filminin oyuncuları kim? Benim Adım Feridun filminin konusu ve nerede çekildiği merak ediyor. Benim Adım Feridun filminin detayları haberimizde...

Benim Adım Feridun filminin başrollerinde ünlü şarkıcı Halil Sezai ile komedi oyuncusu Büşra Pekin yer alıyor. Komedi türündeki Benim Adım Feridun filmi izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

BENİM ADIM FERİDUN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağan Irmak’ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Halil Sezai, Büşra Pekin ve Tarık Pabuçcuoğlu yer alırken filmin kadrosunda Suzan Aksoy, Güngör Bayrak, Kadriye Kenter, Defne Yalnız ve Özge Borak yer alıyor.


BENİM ADIM FERİDUN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi türündeki BEnim Adım Feridun filmi, Balıkesir'in Erdek ilçesinde yapıldı. Erdek'te yapılan çekimlerin ardından film hazır hale geldi.

BENİM ADIM FERİDUN FİLMİ KONUSU NE?

Ersan, uzun süreli ilişkisinde artık "romantik adam" olmaktan vazgeçmiştir. Ama bir gün sevgilisi Ayla onu terk eder! Ersan Ayla'yı geri dönmeye ikna etmeye çalışır ama ikna edemez. Ersan, bunun üzerine Erdek'e geri döner. Çocukluğunun geçtiği evde teselli arayan Ersan, orada bir düğünü fark eder ve olanlar olur!
 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR