Benim Tatlı Yalanım günü neden değişti? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Star TV'nin yeni sezonda da devam etmesi kararlaştırılan yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım, ekranların dolmasıyla birlikte gün değiştirdi. Normalde perşembe akşamları yayınlanan dizi artık cumartesi günü yayınlanacak. Peki Benim Tatlı Yalanım neden gün değiştirdi? 15. bölüm ne zaman ekranlara gelecek?

Benim Tatlı Yalanım günü neden değişti? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 28.09.2019 13:32:00

Star TV'nin çok sevilen romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım perşembe akşamları ekranlara geliyordu. Ancak yeni sezonun başlamasıyla dizinin günü değişti. Haliyle diziyi izleyen herkes Benim Tatlı Yalanım yeni günü ne oldu? diye harıl harıl aramaya başladı. Peki Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde...

Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer ve Furkan Palalı'nın paylaştığı dizinin gününün değişmesi herkesi meraklandırdı. Yaz boyu perşembe akşamları yayınlanan Benim Tatlı Yalanım değişiklik kararının ardından cumartesiye alındı.

BENİM TATLI YALANIM NEDEN GÜNÜ DEĞİŞTİ?


Yaz boyu perşembe akşamlarına damga vuran dizi yeni sezonun başlamasıyla birlikte reyting kaybedince Star hemen duruma müdahale etti. Çünkü Benim Tatlı Yalanım perşembe akşamları; Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Şampiyon gibi güçlü dizilerle mücadele etmek zorunda kalmıştı.

Bunları göz önünde bulunduran kanal ve yapımcı ise ortak bir karar alarak diziyi cumartesi akşamına transfer ettiler. Yani Benim Tatlı Yalanım artık yeni bölümleriyle cumartesi akşamları  Star ekranlarında olacak.

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke eder. Ancak asıl şoku, Kayra eve dönünce yaşayacaklardır çünkü Kayra'yı eve Aylin getirir. Nejat, yıllar sonra Aylin'le karşılaşmaktan çok rahatsız olur. Üstelik sinsice hayatlarına sızıp, çoktan Kayra'yla tanışmıştır bile... Aylin ise Nejat'ın, Kayra'ya nasıl böylesine büyük bir yalan söylediğini sorgular. Suna, Aylin'in boşanma davasına gelmeme sebebini öğrenirken, Kayra, babasının 'Suna' isminde birine aşık olduğunu duyar ve Suna'nın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR