Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor

Star TV ekranlarının yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın yeni bölümü bu akşam var mı yok mu? çok merak ediliyor. İzleyiciler Benim Tatlı Yalanım 15 Ağustos perşembe neden yok? sorusuna yanıt arıyor. Peki Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı geldi mi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar

Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor
Yayın Tarihi: 15.08.2019 16:03:00

Star TV ekranlarının sevilen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlara geliyordu. Ancak 15 Ağustos perşembe yayın akışında Benim Tatlı Yalanım dizisini göremeyen izleyiciler bir hayli telaşlandı. Haliyle herkes Benim Tatlı Yalanım neden yok? Final mi yaptı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

Star ekranlarının çok sevlen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım 15 Ağustos perşembe akşamı 10. bölümüyle ekranlarda olmalıydı. Ancak böyle olmadı...

BENİM TATLI YALANIM DİZİSİ BUGÜN VAR MI YOK MU?


Benim Tatlı Yalanım 10. bölümü Kurban Bayramı tatili nedeniyle bu hafta ekranlara gelmeyecek.  Yani Benim Tatlı Yalanım dizisi 10. bölümü, 15 Ağustos Perşembe yayınlanmayacak.

Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm, 22 Ağustos Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

BENİM TATLI YALANIM REYTİNGLERİ NASIL?

Reytingleri yaz başından beri oldukça iyi olan Benim Tatlı Yalanım, küçük kızıyla yalnız kalmış Nejat ve hayatına tesadüfen giren Suna'nın hikayesini konu alıyor. Yeni sezonda devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan dizinin akıbeti belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR