Bensu Soral estetiksiz hali olay oldu

Bensu soral Estetiksiz hali sosyal medyayı sallıyor. Güzelliğiyle dikkatlari üzerine çeken Bensu soral'ın yıllar önce çekilmiş görüntüsü sosyal medyayı salladı. İşte Bensu soral estetiksiz hali.

Bensu Soral estetiksiz hali olay oldu
Yayın Tarihi: 23.02.2019 14:41:00

İçerde dizisiyle çok tanınan ve Organize İşler Sazan Sarmalı'yla güzelliği büyüleyen Bensu soral, estetiksiz hali sosyal medyayı salladı. Özellikle instagramdan makyajsız attığı fotoğraflarla olay olan Bensu Soral, son sızan fotoğrafıyla sosyal medyanın diline düştü. Güzeliğiyle büyüleyen Bensu Soral'ın estetiksiz hali şok etti.

Geçtiğimiz yıl iş adamı Hakan Baş'la evlenen ve dizilere ara veren Bensu Soral'ın estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı. İkiz kardeşi Bedirhan Soral ile lise yıllarında çekilmiş olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Bensu soral estetiksiz hali rekor kırdı. Paylaşımlar alan fotoğraf "Estetik sen nelere kadirsin" yorumları yaptırdı.


Bensu soral estetiksiz hali



Güzelliğiyle büyüleyen Bensu Soral'ın oyuncu bir kız kardeşi ve ikizi Bedirhan Soral isminde 3 kardeşler. Ablası da İsmail dEmirci'yle evli ve şu anda Diriliş Ertuğrul dizisinde oynuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR