Benzin ve Motorin Fiyatlarında Son Durum ne? Zam Geldi!

Benzin ve Motorin fiyatlarında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Dün gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimin ardından bu gece Benzine zam geldi! ABD Texas tipi Ham Petrol vadeli Mayıs kontratlarında tarihi düşüşlerin

Benzin ve Motorin Fiyatlarında Son Durum ne? Zam Geldi!
Yayın Tarihi: 25.04.2020 14:20:01

Benzin ve Motorin fiyatlarında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Dün gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimin ardından bu gece Benzine zam geldi! ABD Texas tipi Ham Petrol vadeli Mayıs kontratlarında tarihi düşüşlerin yaşanmasının ardından Brent petrolde de ciddi kayıplar yaşanmıştı. Petrol fiyatlarında Koronavirüs etkisi ve yaşanan son gelişmeler nedeniyle düşüş meydana gelirken bu durum Türkiye'de indirim olarak yansımıştı. Ancak benzin ve motorine 25 Nisan gecesinden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi! Benzin ve Motorin fiyatları ne kadar oldu? Sizler için araştırdık...

Petrol fiyatlarında son dönemde yaşanan hareketlilik Türkiye'de de pompa fiyatlarında sürekli değişimlere neden oluyor. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen indirimin ardından, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından alınan bilgiye göre, 25 Nisan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Benzine zam geldi! Benzinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren 29 kuruş zamlandı. Milyonlarca araç sahibi de güncel benzin ve motorin fiyatlarını araştırmaya başladı. 25 Nisan benzin ve motorin fiyatlarında son durum ne? İzmir, İstanbul, Ankara benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?

En son 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının uygulamaya başlanan 22 Mart  gecesi motorinde 41 kuruş, benzinde ise 31 kuruş indirim yapılmıştı. Şimdi de 25 Nisan Cumartesi gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına zam yapılıyor!



Son dönemde ABD Texas tipi Ham petrol fiyatlarında Mayıs vadeli kontratlarda tarihi düşüşlerin yaşanmasının ardından Brent petrol fiyatlarında da ciddi düşüşler gözlenmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle benzin ve motorine talebin düşmesi ve petrol depolarının dolması, petrol fiyatlarında ciddi düşüşlere ve dalgalanmalara neden oluyor. Bu süreçte Türkiye'de de pompa fiyatları sürekli değişiyor. Son olarak Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, 25 Nisan Cumartesi gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 29 kuruş zam yapılacağını ve bu zammın pompaya yansıyacağını duyurdu. 


BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU? GÜNCEL BENZİN FİYATLARI!

Ankara'da ortalama 4,97 TL'ye kadar düşen benzinin litresi, son gelen 29 kuruşluk zamla birlikte 5,26 TL'ye yükselecek. İstanbul'da ise 4,83 TL'den 5,12 TL'ye, İzmir'de 5 TL'den 5,29 TL'ye benzinin litre satış fiyatı yükselmiş olacak.

MOTORİNDE İNDİRİM KORUNUYOR! ZAM YOK

Bu gece yarısı EPGİS tarafından açıklandığı üzere benzinin litre fiyatına pompaya da yansıyacak şekilde 29 Kuruş zam yapılacak.

Motorin fiyatlarında geçtiğimiz gün gerçekleşen indirimin ardından bu gece yarısı Motorine bir zam gelmedi. Ankara'da güncel motorinin litre fiyatı 4,86 TL olurken, İstanbul'da 4,78 TL, İzmir'de ise 4,89 TL'dir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR