Berat Albayrak Açıkladı! Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 6 GB Bedava İnternet Veriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak vatandaşları için sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile birlikte sevindirici haberi vererek gündemimizde ki yerini aldı. Bakan Berat Albayrak bu ay gençler için her ay 6 GB hediye internet vereceğinin bildirerek

Berat Albayrak Açıkladı! Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 6 GB Bedava İnternet Veriyor
Yayın Tarihi: 28.05.2020 14:58:00

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak vatandaşları için sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile birlikte sevindirici haberi vererek gündemimizde ki yerini aldı. Bakan Berat Albayrak bu ay gençler için her ay 6 GB hediye internet vereceğinin bildirerek müjdeli haberi verdi. 1 Milyon Yazılımcı projesine katılım yapan herkesin hattına her ay düzenli olarak 6 GB internet yükleneceği belirtilmiştir.

“Yeni Projeleri Yakında Açıklayacağız”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarafından yapılan açıklama doğrultusunda pek çok vatandaşımızın ilgisini çekmeyi başardı. Berat Albayrak ‘’1 Milyon Yazılımcı’’ projesini duyurması ile birlikte ardından yeni projelerinde çok yakın bir zaman içerisinde uygulamaya alınacağını bildirerek gençlerin önünü açma amacını girmiş bulunmaktadır.


Bu projeler doğrultusunda ki hedef gençlerin dünya üzerinde bulunan diğer ülkeler ile rekabet etme gücünü arttırmak olduğunu Bakan Albayrak açıklayarak gençler için böylesine bir müjdeli haberi verdi. Türkiye’nin ihracat ve üretim alanlarında yer alan hedeflere katkı sağlayacak yeni projelerin de çok kısa bir zaman içerisinde açıklanacağını belirterek Türkiye’nin daha büyük ve daha önemli desteklere ulaşması sağlanacaktır.

BERAT ALBAYRAK TARAFINDAN GELEN AÇIKLAMA!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 1 Milyon Yazılımcı projesini gençlere müjdesini vermesinin ardından her ay düzenli olarak 6 GB internet hediye edeceğini bildirdi. Bu proje kapsamında alınan uygulamalar doğrultusunda projeden yaklaşık 440 bin 427 kişi aktif olarak yararlanabileceğini açıkladı. Aynı zamanda 234 bin 800 kişi içinde eğitimden sonra işe kavuşacağının bilgileri söyleyerek genç girişimcilerin önünü açma amacını ortaya koymuştur.
Berat Albayrak tarafından gelen üç büyük müjde arasında bunlardan ilkinin projeye katılarak eğitim almak isteyen vatandaşlar için verilecek 6 GB bedava internet olduğunu açıkladı. Aynı zamanda bu projeye 15 yaşından küçük olduğu için e Devlet şifresi bulunmayan gençler için de açıklama da bulundu. 15 yaşından küçük çocuklar ayrı bir giriş ekranı açarak bu fırsattan ve bu eğitimden kolay bir şekilde yararlanabileceğini bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak son müjde olarak vatandaşlar için verilen eğitim kafasından bazı sorular soran katılımcılar için cevap alabilmeleri amacıyla canlı oturumlara katılabileceklerini bildirdi. Böylelikle bu projeler kapsamı doğrultusunda genç girişimcilerin önü açılacak ve diğer ülkeler ile rekabeti arttırarak ön plana çıkmaya çalışılmaktadır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR