Berat Albayrak’tan açıklama: İhtiyaç, konut, taşıt ve tatil kredisi faiz oranlarına ilişkin ilk detaylar!

Son dönem içerisinde Bankalar tarafından birbirinden farklı olağanüstü kredi fırsatları sunuluyor. Bu kredi fırsatları arasında bulunan bir müjdeli haber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından geldi.

Berat Albayrak’tan açıklama: İhtiyaç, konut, taşıt ve tatil kredisi faiz oranlarına ilişkin ilk detaylar!
Yayın Tarihi: 4.06.2020 20:42:00

Son dönem içerisinde Bankalar tarafından birbirinden farklı olağanüstü kredi fırsatları sunuluyor. Bu kredi fırsatları arasında bulunan bir müjdeli haber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından geldi. Vatandaşlar için kredi müjdesi vererek herkes tarafından merak uyandırdı. Normalleşme süreci içerisinde ekonominin düzene girmesi ve korona virüs salgın hastalığı mücadele dönemi içerisinde olumsuz etkilenen sektörler için destek sağlanacağı ifade edildi. Kredi detaylarına ilişkin bazı ayrıntıları sizlerle paylaşmak isteriz. Uzun vadeli ve düşük faiz oranını sahip kredi detayları şu şekilde…

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak son zamanlar da yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda normalleşme sürecinde bazı kredi desteklerinin başlayacağının müjdesini verdi. Bakan Berat Albayrak bu kredi paketleri genellikle ihtiyaç ve konut alımları için olacağını bildirmesiyle beraber tarihin en uygun faiz oranlarına sahip olacağını bildirdi. Bakan Albayrak katılmış olduğu canlı yayın esnasında açıklamaları ile tarihin en uygun kredi imkânları ile vatandaşlara finansman desteği sağlanacağı sunarak pek çok vatandaşımız için müjdeli haberi verdi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAKTAN MÜJDELİ KREDİ AYRINTILARI!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda yeni kredi paketlerine dair açıklamalarda bulunarak bu kredi fırsatından nasıl yararlanılacağını ve hangi şartlarda faydalanılacağı pek çok vatandaşımız tarafından merak içerisinde araştırılmaya devam ediyor. CNN TÜRK Muhabiri Gülşen Coşkun ekonomi kredi paketi kapsamı doğrultusunda birbirinden farklı avantajları söyleyerek haberimizde ki yerini aldı. Gülşen Coşkun yeni kredi paket detaylarına ilişkin olarak sadece ihtiyaç sahiplerine özel olmak üzere değil emekli, çalışan ve orta gelir sahibi olan vatandaşlarımızın da faydalanabileceğini ifade etti.


Bu süreç içerisinde en önemli unsurlar arasında devlet bankalarının yani kamu bankaları tarafından sağlanacak ihtiyaç kredi fırsatları ön plana çıkıyor. Bu kredilerin de diğer krediler gibi dönem ödemesi olması çalışmaları sürüyor. Böylelikle bireysel destek kredi paketine benzer özellikle olması için çalışmalar yapılıyor. Net bir açıklama yapılmamasından dolayı vatandaşlarımız merak içerisinde olarak araştırmalarına devam ediyor.

NORMALLEŞME SÜRECİNDE KREDİ MÜJDESİ GELDİ!

Korona virüs salgın hastalığı ile mücadele dönemi içerisinde ülkemizde pek çok sektör zor süreçten geçerek kepenklerini indirmek zorunda kaldı. Bu süreç içerisinde de normalleşme sürecine girerek vatandaşlarımız ve bazı sektörler için olağanüstü fırsat sunulacak. Böylelikle yerli üretim yapan beyaz eşya, mobilya gibi özel ihtiyaç kredileri, emekli ve çalışan bireyler içinde tatil özel kredileri fırsatı sunuluyor. Ayrıca orta sınıfta yer alan vatandaşlarımız içinde birbirinden farklı ve yine esnek ödeme seçenekleri ile kolay ödeme imkanı verilecek olan kredi seçenekleri de gündemimizde ki yerini alarak vatandaşlarımızın rahat nefes alması sağlanacak. Bu doğrultu da korona virüs salgın hastalığından olumsuz etkilenen sektörlerinde canlanması hedeflerimiz arasında bulunmaktadır.

YENİ DESTEK KREDİ PAKETLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Normalleşme sürecine girilmesinin ardından yeni destek kredi müjdesi verildi. Ancak vatandaşlarımız yeni destek kredi başvurularının ne zaman başlayacağını ve detaylarını merak ederek sık sık araştırma yapmaya başladılar. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni destek kredi paketlerinin ne zaman yayımlanacağına dair, ‘’Söz konusu kredi destek paketi 29 Mayıs cuma günü vatandaşlara duyurulacak kredi başvurularının ise 1 Mayıs tarihinde alınması bekleniyor. ‘’ ifadelerini kullandı.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR