Bergüzar Korel ateş püskürdü

Bergüzar Korel ateş püskürdü. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadaki ahlaksız ve korkunç olaylara patladı.

Bergüzar Korel ateş püskürdü
Yayın Tarihi: 29.09.2020 23:29:00

Bergüzar Korel ateş püskürdü. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadaki ahlaksız ve korkunç olaylara patladı.

Halit Ergenç'in eşi başarılı oyuncu Bergüzar Korel son dönemlerde instagram hesabından SMA hastası bebeklere yaptığı yardım çağrıları ile biliniyor.

SMA hastası bebekler için yardım toplayan hesaplara desteğini esirgemeyen hepsinin ulaşması gereken parayı toplamaları için seferber olan Korel, bu defa yaşanan ahlaksızlar için ateş püskürdü.

SMA hastası bebeklerin tedavisi için yüklü paralar gerektiği için aileler yardım toplamak amacıyla sosyal medyada seslerini ünlü isimler aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırmaya çalışıyorlar.


Bu durumu fırsat bilen seviyesiz kimseler tarafından sahte instagram hesabı açılması ve para toplamaya çalışmaları Bergüzar Korel'i çıldırttı.



Sahte hesapları sosyal medya hesabından açıkça paylaşan Bergüzar Korel şu açıklamalarda bulundu: “Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Siz nasıl nefes alıyorsunuz? Nasıl başınızı yastığa rahat koyuyorsunuz? Hayatta hiç mi sevdiğiniz biri yok? Ya bir çocuğun tedavi parasını gasp ederek, bu hayatta o paranın hayrını mı göreceksiniz? Gerçekten en büyük duam bu hayatta yaptığınız bu pisliğin karşılığını öyle bir alın ki yalvarın ‘Allah’ım canımı’ al diye. Bu sayfayı lütfen spamlayın” dedi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR