Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain Transferiyle Heyecan Veriyor!

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain Transferiyle Heyecan Veriyor!

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain Transferiyle Heyecan Veriyor!
Yayın Tarihi: 3.08.2023 08:44:00

Beşiktaş, İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'in transferi konusunda son aşamaya geldi. Uzun süredir peşinde koşulan bu transfer, artık imza aşamasına gelmiş durumda. Siyah beyazlılar, Liverpool'dan ayrılan ve serbest kalan İngiliz futbolcuyla prensipte anlaşma sağlamış durumda. Şimdi ise son kararı, futbolcunun kız arkadaşı Perrie Edwards ile görüşmesinin ardından vereceği belirtiliyor. Dünyaca ünlü şarkıcı olan Edwards'ın bu transfer konusunda olumlu bir tavır sergilemesi bekleniyor.

Alex Oxlade-Chamberlain, İngiltere'de Southampton Kulübü'nün altyapısından yetişmiş ve A takıma yükselmiş bir futbolcu. 2011 yılında Arsenal'e transfer olan genç oyuncu, 6 yıl boyunca bu kulüpte forma giydikten sonra 2017 yılında Liverpool'a 38 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Oxlade-Chamberlain, Arsenal ve Liverpool ile toplamda 12 kupa kazanma başarısını göstermiş bir isimdir. İngiltere Milli Takımı'nda da 35 maça çıkan ve 7 gol atan oyuncu, ulusal düzeyde de başarılı bir performans sergilemiştir.

Beşiktaş'ın Alex Oxlade-Chamberlain'i transfer etmeye çalışması, kulübün güçlü kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedeflemesinden kaynaklanıyor. Özellikle orta sahada ve hücum hattında tecrübeli ve yetenekli oyunculara olan ihtiyacını karşılamak adına bu transferi gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Alex Oxlade-Chamberlain'in Beşiktaş'a katılmasıyla takımın kalitesi ve rekabet gücü önemli ölçüde artacaktır.

Bu transfer, Türk futbolu açısından da önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş, yabancı oyuncu transferlerinde önemli isimleri kadrosuna katma geleneğine sahip. Alex Oxlade-Chamberlain'in Beşiktaş'a transferi, Türk futbolunun uluslararası alanda da daha çok dikkat çekmesini sağlayabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR