Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maç özeti izle Bein Sports maç özetleri Kartal uçamadı

Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maç özeti izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maçın geniş özeti ve golleri izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maçın gollerini izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 geniş özeti sizlerle. Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş 2. yenilgiyi aldı.

Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maç özeti izle Bein Sports maç özetleri Kartal uçamadı
Yayın Tarihi: 13.06.2020 23:02:28

Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maç özeti izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maçın geniş özeti ve golleri izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 maçın gollerini izle. Beşiktaş Antalyaspor 1 2 geniş özeti sizlerle. Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş 2. yenilgiyi aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi! Şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Sergen Yalçın'lı Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un galip geldiği haftada Beşiktaş aldığı bu şok mağlubiyetle şampiyonluktan bir hayli uzaklaştı! Beşiktaş 1 Antalyaspor 2 Maç özeti! Maçın anlatımı, golleri ve geniş özetine dair tüm detaylar haberimizde sizlerle...

Ljajic golünü tıkla - izle

Amilton golünü tıkla - izle

Sinan Gümüş golünü tıkla - izle

Beşiktaş Antalyaspor 1-2 geniş özeti tıkla - izle ( Birazdan)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor, Vodafone Park'ta seyircisiz oynanan maçta kozlarını paylaştı! Akdeniz temsilcisi, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Antalyaspor, bu galibiyetle birlikte maç fazlasıyla 2 sıra birden yükselerek 9. sıraya yerleşirken, Şampiyonluk hedefini zora sokan Beşiktaş, 44 puanla 5. sırada kaldı. Zorlu 90 dakikada Beşiktaş'ın aldığı şok mağlubiyet taraftarını da üzüntüye boğdu! Sergen Yalçın ve öğrencileri şok yenilginin ardından kalan 7 haftada tüm maçlarını kazanarak şampiyon olma hedefini sürdürseler de işi zora soktu!

Beşiktaş Antalyaspor Maç Özeti!

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş olsa da deplasman ekibi Akdeniz temsilcisi Antalyaspor da boş durmadı. 12. dakikada Antalyaspor'da Nazım Sangare sarı kart gören isim oldu. 15. Dakikada ise Antalyaspor'un golü Sinan Gümüş'le geldi. Galatasaray ve Genoa formaları da giyen Sinan Gümüş, Antalyaspor formasıyla Beşiktaş deplasmanında takımını 1-0 öne geçirdi.


32. dakikada Beşiktaş'ta Mohamed Elneny sarı kart gördü. 

35. dakikada Lucas Podolski'nin asistinde Amilton Antalyaspor'u 2-0 öne geçirdi! Farkın 2'ye çıkmasıyla Vodafone Park adeta buz kesti. Sergen Yalçın ve öğrencileri büyük şok yaşarken Antalyaspor cephesinde sevinç hakimdi. İlk yarı 2-0 Antalyaspor üstünlüğüyle tamamlandı.

2. yarıya Sergen Yalçın hamlelerle başladı. Beşiktaş'ta Diaby yerini N'Koudou'ya Güven Yalçın ise Adem Ljajic'e bıraktı. 

52. dakikada Antalyaspor'da Veysel Sarı, 53. dakikada ise Kudryashov sarı kart gördüler. 56. dakikada Fredy çıktı Ufuk Akyol oyuna girdi.

64. dakikada Victor Ruiz Beşiktaş'ta sarı kart gören isim oldu. 65. dakikada Boyd yerini Lens'e bıraktı. Boateng çıktı, Umut Nayir oyuna dahil oldu. Böylece Sergen Yalçın 65. dakika itibariyle tüm kozlarını sahaya sürdü.

68. dakikada Adem Ljajic Beşiktaş'ı umutlandıran gole imza attı. Ljajic'in attığı golle birlikte skor 2-1'e geldi. 78. dakikada Rıdvan Yılmaz yerini Caner Erkin'e bıraktı. 

85. dakikada Jahovic'in yerine Blanco, Podolski'nin yerine ise Yekta Kurtuluş Antalyaspor'da oyuna dahil olan isimler oldular.

90+1. dakikada Domagoj Vida sarı kart gören isim oldu.

90+5'te de Beşiktaş'ın 2. golü gelmedi ve maç 2-1 Antalyaspor üstünlüğüyle tamamlandı. Zorlu 90 dakikada 3 puanı kapmayı başaran Antalyaspor, puanını 30'dan 33'e yükselterek 2 sıra birden atlamayı başarırken Beşiktaş ise 44 puanla 5. sırada kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR