Beşiktaş Cephesinde Bayern Münih Maçı Öncesi Şenol Güneş Gerginliği

Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Konyasporlu oyuncuları ve Mehmet Özdilek'i hakemi tebrik etmeye gönderince hem camiadan, hem taraftardan hem de spor kamuoyundan tepki aldı.

Beşiktaş Cephesinde Bayern Münih Maçı Öncesi Şenol Güneş Gerginliği
Yayın Tarihi: 19.02.2018 12:05:00

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Mehmet Özdilek'in takımı Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonu ise Talisca'nın görmüş olduğu sarı kartla cezalı duruma düşmesiydi.

Karşılaşmanın Sonundaki Şenol Güneş'in Tepki Çeken Hareketi

Karşılaşmanın sonunda her iki takım oyuncuları ve teknik adamlar hakem Alper Ulusoy'un yanına gitti. Şenol Güneş burada kendi takım oyuncularını kenara çekerken Mehmet Özdilek'i hakemin üzerine doğru ittirerek tebrik etmesini istedi. 

Bu Hareket Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu


Şenol Güneş'in yapmış olduğu bu hareket sosyal medyada biranda trend haline geldi. Neredeyse tüm Beşiktaş'lı taraftarlar yapılan hareketin yanlış olduğu kanısında birleşti. 

Camia'dan da Sesler Çıkmaya Başladı

Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri Şenol Güneş'in yapmış olduğu bu hareketin son derece yanlış olduğunu, özellikle takımın Bayern Münih ve Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmalar öncesindeki gerginliğin Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmayacağını belirtti.

Şifo Mehmet'e Ayıp Edildi

Yapan hareketin yanlışlığının yanında özellikle Şifo Mehmet'e yapılmış olması hem spor basınında hem de taraftarlar arasında oldukça tepki çekti. Beşiktaş camiasının gelmiş geçmiş en efsane oyuncularından birisi olan Şifo Mehmet'e yapılan bu hareket sonrası Şenol Güneş'in ne söyleyeceği merak konusu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR