Beşiktaş Eibar maçı saat kaçta? Hangi kanalda

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş İspanyol ekibi Eibar ile oynuyor. Beşiktaş Eibar hazırlık maçının detayları araştırılmaya başlandı. Beşiktaş Eibar maçı saat kaçta? Beşiktaş Eibar maçı hangi kanalda? Sizler için hazırladık.

Beşiktaş Eibar maçı saat kaçta? Hangi kanalda
Yayın Tarihi: 27.07.2019 12:07:00

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını, Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Beşiktaş, İspanyol ekibi Eibar ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Eibar hazırlık maçının detayları öğrenilmeye çalışılıyor. Beşiktaş Eibar maçı hangi kanalda? Beşiktaş Eibar maçı saat kaçta oynanacak? Sorularının yanıtını bu haberimizde hazırladık.

La Liga'da geçtiğimiz sezonu 12. sırada bitiren ve yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Eibar, Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, iyi bir sınav vererek galip gelmek istiyor.

BEŞİKTAŞ EİBAR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Beşiktaş Eibar hazırlık maçı 27 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'da başlayacak. Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynayacağı Eibar maçının kanalı da belli oldu. Beşiktaş Eibar hazırlık maçı Smart Sport ekranlarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak. 

TYLER BOYD VE DOUGLAS GELDİ İNDİ YOLDA 

Tyler Boyd ve Douglas transferlerini tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi stoper oyuncusu Martins İndi'yi de transfer etmek istiyor. Sağ bek oyuncusu Douglas'ın da dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesiyle artık Beşiktaş'ın hedefinde Martins İndi var. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR