Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta yayınlanacak? Süper Lig'de günün en önemli maçı Beşiktaş Fenerbahçe derbisiyle 23. hafta kapanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler
Yayın Tarihi: 25.02.2019 17:59:00

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Fenerbahçe saati merak ediliyor. Pazartesi oynandığı için Beşiktaş Fenerbahçe maçı saati merak edilliyor. İşte Beşiktaş Fenerbahçe derbi saati sizlerle.

Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçı nedeniyle pazartesi oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi saati merak ediliyor. Süper Lig'de daha önce 20:00 ve 20:30 maçları görmüştük ancak iş sebebiyle Beşiktaş Fenerbahçe derbisi 21:00 olarak belirlendi. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi 21:00 itibariyle Bein Sports 1 kanalında yayınlanacak.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Digitürk 77. kanalda canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Bein Sports 1 ekranlarında maç başlar başlamaz sizlerle olacak.


Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ilk 11'ler belli oldu!

Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Dirar, Tolgay, Zajc, Moses, Soldado.

Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Lens, Kagawa, Güven, Burak Yılmaz

Fenerbahçe'de Valbuena oynayacak mı ve Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ilk 11'de oynayacak mı soruları en çok merak edilen sorulardan biri. Beşiktaş'ta Quaresma, Fenerbahçe'de Valbuena ikinci yarı şans bekleyecek. Ayrıca tolgay Arslan ilk 11'de Vodafone Park stadyumuna çıkacka.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi nasıl izlerim?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi nasıl izlerim sorusu cevap buldu. Zorlu beşiktaş Fenerbahçe derbisini Bein Connent, Digitürk Play ve Bein Sports izleyebilirsiniz. Bein connent evinizde Digitürk varsa izleyebilirsiniz. Digitürk Play sayesinde tek maçlık satın alma yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR