Beşiktaş Fenerbahçe'nin Ligdeki 15 Haftalık Yenilmezlik Serisine Son Verdi

Sarı lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda yenilerek ligde 15, resmi maçlarda ise 21 maç sonra kaybetti.

Beşiktaş Fenerbahçe'nin Ligdeki 15 Haftalık Yenilmezlik Serisine Son Verdi
Yayın Tarihi: 26.02.2018 02:00:00

Vodafone Park'ta oynanan derbiye iyi başlayan Fenerbahçe, 8. dakikada Fernandao'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.



İkinci yarıda tamamiyle hakimiyet siyah beyazlı takımdaydı, 48. dakikada Vida'nın golüyle beraberliği yakaladı. Beşiktaş, Quaresma'nın 77 ve 90+4. dakikada attığı jeneriklik gollerle sahadan 3-1 lik net skorla galip ayrıldı.



Süper Lig'de 15, resmi maçlarda ise 21 maç sonra kaybeden sarı-lacivertliler, derbi öncesi son yenilgisini 29 Eylül 2017'de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında yaşamıştı.


Sarı-lacivertliler, 149 gün sonra malubiyet yüzü gördüler taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bu yenilgiyle 44 puanda kalan Fenerbahçe, 4. sıraya geriledi. Beşiktaş'la aynı puana gelen sarı-lacivertliler, averajla rakibinin gerisine düştü. Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 3, bir maçı eksik ikinci Medipol Başakşehir'in ise 2 puan gerisinde bulunuyor.



Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park'ta bu sefer kaybetti.

Bu derbiye kadar Dolmabahçe'deki yeni statta iki maça çıkan sarı-lacivertliler yenilmemişti.

Rakibini Vodafone Park'ta yenen ilk ve tek takım unvanına sahip Fenerbahçe, bu sefer deplasmandan 3-1 lik yenilgiyle evine eli boş döndü.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR