Beşiktaş golcü arayışı için düğmeye bastı! Khouma Babacar Beşiktaş'a mı geliyor?

Transferlerine hız vermek için harekete geçen Beşiktaş son olarak Pedro Rebocho'yu kadrosuna katmıştı. Şimdi de santrafor bölgesi için harekete geçen siyah beyazlılar Khouma Babacar için düğmeye bastı. Peki Babacar Beşiktaş'a mı geliyor? İşte detaylar...

Beşiktaş golcü arayışı için düğmeye bastı! Khouma Babacar Beşiktaş'a mı geliyor?
Yayın Tarihi: 14.08.2019 09:30:00

Transfer hareketliliğinin iyice arttığı son dönemde Beşiktaş'ta kadrosunu güçlendirmek için son sürat hamleler yapıyor. Önümüzdeki sezon için daha iyi bir durumda olmak isteyen Siyah beyazlılar birçok yıldız oyuncuyla görüşüyor. Tabi bu isimler teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporlarına göre seçiliyor. 

Geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz'ın sakatlığı moral bozmuştu. Sezon başladığında ilk 3 hafta takımda olamayacağı kesinleşen Yılmaz'ın yokluğunda golcü sıkıntısı çekmek istemeyen Karakartal santrofor takviyesi için düğmeye bastı.

Babacar Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş'a gelmesi çok istenen Sassuolo'lu Khouma Babacar için görüşmeler devam ediyor. Sky İtalya'nın haberine göre Beşiktaş ve Sassuolo arasında Senagalli futbolcu için görüşmeler başladı.


26 yaşındaki genç golcü İtalya'da kalmak istediğini söylense de İstanbul'dan gelen cazip teklifin de değerlendirileceği açıklandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği Babacar için Beşiktaş 2. kez süreci başlattı. Daha önce kiralama için yapılan teklifi geri çeviren Sassuolo bu kez yapılan "Satın alma opsiyonlu kiralama" önerisini değerlendirmeye aldı.

Babacar için 6 Milyon Euro

Sassuolo yetkililerin, Beşiktaş heyetine "Size Babacar'ı 6 milyon euro'luk 'mecburi' satın alma opsiyonunu kabul etmeniz durumunda kiralık olarak verebiliriz" dediği de detaylar arasında...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR