Beşiktaş Japon Forvet Takuma Asano Transferini Bitiriyor! Takuma Asano Kimdir?

Beşiktaş yeni forvetini Japonya'da buldu! Tsubasa lakaplı Takuma Asano Kartal oluyor. Beşiktaş'ın transferde yeni hedefi Takuma Asana oldu. Futbol severler Takuma Asana kimdir, kaç yaşında, kaç gol attı? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Beşiktaş Japon Forvet Takuma Asano Transferini Bitiriyor! Takuma Asano Kimdir?
Yayın Tarihi: 6.07.2019 12:04:00

Son dönemde mâli zorluklar yaşayan ve transfer sezonuna, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aksine tutuk başlayan Beşiktaş, Ankaragücü'nden Tyler Boyd transferi tamamlamasının ardından şimdi de Japon golcü Takuma Asano ile ilgileniyor! 

Son olarak Arsenal'de forma giyen, 24 yaşındaki Japon golcü Takuma Asano da Beşiktaş'ı istiyor. Burak Yılmaz ve Tyler Boyd'lu forvet hattını Takuma ile güçlendirmek isteyen Kartal, bütçesine uygun bir teklifle Arsenal'e kiralama teklifinde bulunacak. Sözleşmesi Arsenal'le 1 yıl kalan Asano, Arsenal'da pek fazla forma şansı bulamıyor. Takuma Asano, ülkesinde Japon Tsubasa olarak anılıyor.

TAKUMA ASANO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

Borussia Dortmun'dan Shingi Kagawa transferini gerçekleştirip büyük bir ivme yaratan Beşiktaş, aynı etkiyi Takuma Asano ile de yakalamak istiyor! Kagawa'yı elden kaçıran Kara Kartal, yeni Japon oyuncu olarak Takuma Asano'yu bitirmek istiyor. 2015-2016 sezonundan bu yana İngiltere Premier Lig'de Arsenal takımıda yer alan Takuma Asano, geçtiğimiz sezon Bundesliga ekiplerinden Hannover'e kiralanmıştı. 13 maçta 1 gol atma başarısı gösterebilen Asano, bekleneni verememişti. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR