Beşiktaş N'Koudou transferini tamamladı! N'Koudou Beşiktaş'a maliyeti belli oldu

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Tottenham'dan Kevin N'Koudou transferini bitirdi. Golcü oyuncu N'Koudou'nun Beşiktaş'a maliyeti de belli oldu. Beşiktaş N'Koudou için kulübüne ne kadar bonservis ödeyecek? N'Koudou yıllık ne kadar kazanacak? Sizler için araştırdık...

Beşiktaş N'Koudou transferini tamamladı! N'Koudou Beşiktaş'a maliyeti belli oldu
Yayın Tarihi: 21.08.2019 12:02:00

Yeni sezonun ilk haftasında Sivasspor'a 3-0 mağlup olarak büyük şok yaşayan Beşiktaş, transferde gaza bastı! Başkan Fikret Orman, bizzat İngiltere turuna çıktı ve forvet transferi için girişimleri hızlandırdı. Beşiktaş, Tottenham'ın "yedek" forveti Kevin N'Koudou için anlaşma sağladı. Kevin N'Koudou kısa bir süre içinde Beşiktaş'a katılacak! 

İngiltere Premier Lig'de Tottenham Hotspur forması giyen 24 yaşındaki Fransız forvet Kevin N'Koudou, Beşiktaş'a çok yakın! Beşiktaş, Tottenham ile Kevin N'koudou transferi konusunda anlaşma sağladı. 


Kevin N'Koudou Beşiktaş'a Transfer Oluyor! Bonservisi Belli Oldu

Beşiktaş ile Tottenham, Kevin N'Koudou için 5 milyon euroya anlaştı. 3 sezondur Premier Lig'de pek fazla süre alamayan N'Koudou, Tottenham'ın kadrosunda düşünmediği isimlerden biri. Tottenham kulübü, N'koudou için gelen 5 milyon euroluk teklifi kabul etti. 

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Kevin N'Koudou'nun ilerleyen günlerde İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinden geçerek Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR