Beşiktaş, Savunmaya Pedrao İle Güç Katmak İçin Harekete Geçiyor

Beşiktaş, Savunmaya Pedrao İle Güç Katmak İçin Harekete Geçiyor

Beşiktaş, Savunmaya Pedrao İle Güç Katmak İçin Harekete Geçiyor
Yayın Tarihi: 23.07.2023 09:19:00

Beşiktaş, 2023 transfer döneminde savunma hattına yapacağı takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, sağ stoper pozisyonuna yönelik ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Brezilyalı stoper Pedrao'yu kadrolarına katma yolunda ilerliyor. Kulüp, daha önceki transferler Daniel Amartey ve Jean Onana ile takımın kalitesini artırmıştı. Ancak, Lyanco transferinde yaşanan gelişmeler nedeniyle bu transfer askıya alındı.

Beşiktaş yönetimi, sağlam bir savunma hattı oluşturabilmek için Pedrao ile temaslara başladı. 26 yaşındaki Brezilyalı stoper, Portimonense forması altında geçtiğimiz sezonda 33 resmi maçta görev aldı ve bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Takımıyla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek olan Pedrao'nun piyasa değeri ise şu an için 1 milyon 200 bin euro olarak belirlendi.

Pedrao'nun kariyeri, Brezilya'nın Palmeiras kulübünün altyapısında başladıktan sonra sırasıyla América Mineiro, Athletico Paranaense, Nacional ve son olarak Portimonense takımlarında forma giymesiyle devam etti. Özellikle Portimonense, Pedrao için 2021-2022 sezonunda 800 bin euro'luk bir bonservis bedeli ödemişti. Performansı ve yetenekleriyle dikkat çeken oyuncu, Beşiktaş'ın radarında olan bir diğer isim oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR